divendres, 23 de gener del 2015

L'alè de la vida, a la Sala MuntanerMagda Puyo dirigeix la comèdia L’alè de la vida, del reconegut dramaturg britànic David Hare

Un duel entre dues grans actrius,  Mercè Aránega  i  Anna Güell, 
on la ironia i la tendresa comparteixen protagonisme

El muntatge es podrà veure a la Sala Muntaner, del 28 de gener al 7 de març

L’obra L'alè de la vida, escrita l’any 2002 per David Hare i dirigida ara per Magda Puyo, amb les actrius Mercè Aránega i Anna Güell és una co-producció de Q-Ars, Sala Muntaner i Buxman Producciones, que compta amb la col.laboració del CAET - Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.


Amb to de comèdia, Hare - autor de peces com Celobert i l’Habitació blava - ens parla de la història d’una dona, Madeleine (Mercè Arànega) que s’enfronta a Frances (Anna Güell), l’esposa del seu amant. “Són dones madures amb un llarg passat darrere d’elles, però amb l’expectativa considerable de futur”. 

En el transcurs d'un dia i una nit, les dues dones parlen sobre les seves vides i la relació amb l’home amb el qual han compartit 25 anys. Un subtil combat de ganivets, un duel on la ironia i la tendresa comparteixen protagonisme.

"L'alè de la vida" es va estrenar al West End, el 3 d'octubre de 2002, amb un gran èxit. Posteriorment ha estat representada a tot el món.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More