dimecres, 3 de desembre del 2014

"Histèria Sagrada" al Teatre Regina

No; no ens hem equivocat al escriure el títol, és correcte:

"HISTÈRIA SAGRADA"

Com podeu suposar es tracta d'un espectacle en clau d'humor, que ells defineixen com: Sacro-Clown.
I, qui son ells?.... 
Toni Albà i Fermí Fernandes

L'estrena serà el dijous 4 de desembre i
pasaran els Nadals al Teatre Regina
carrer Séneca num. 22 

Esteu escoltant la divertida entrevista que
Toni Albà li va fer a Fermí Fernandes......
(o.... va ser a l'inrevés...?)

Sinopsi:
Foto TV: Toni Albà i Fermí Fernandes
Després del robatori del Nen Jesús de Trona, Mossèn Dalmau, prior de l’ordre de Sant Hams i rector del convent de Steer, a Holanda, rep l’encàrrec d’investigar els diferents corrents religiosos per tal de copsar-ne els defectes i les mancances que han portat la societat a allunyar-se dels valors morals i espirituals.

Després de la investigació, Mossèn Dalmau decideix elaborar una conferència educativa inspirada en la més pura tradició de la moixiganga medieval, destinada a que tots els feligresos de la congregació retrobin els orígens essencials i purs de la religió.

En aquest "Primer Acte Extraordinari de la Congregació Hamsteriana”, Mossèn Dalmau representarà una revisió de la història de l’arribada del Messies, assistit per l’Antoniu, un professor de ciències naturals en procés de rehabilitació espiritual, afeccionat als vapors etílics i evolucionista torracollons.

L'espectacle:
HISTÈRIA SAGRADA és una excusa que posa en evidència, de manera divertida, entenedora i senzilla els conflictes entre CREACIONISTES i EVOLUCIONISTES. Les grans contradiccions dels uns davant les proves empíriques dels altres, serveixen per posar damunt l’escenari alguns dels problemes més "vistosos” que afectes la religió. Problemes dels que no se’n salva ni Déu!

L'’estil: el "Sacro-Clown":

Pregunta obligada: Però, Per què ho feu?”
Un dia, quan vàrem anunciar que faríem els "PASTORETS” a Vilanova i La Geltrú, certes veus puritanes ens varen batejar com "Els Pastorets Irreverents”. Això sense saber ni què faríem! Fins i tot hi va haver algú que va dir : "si estiguéssim en una altra època, no us atreviríeu a fer-ho”.

Som uns covards! Aprofitem que estem en una època de llibertats on els poders religiosos no ens afecten el més mínim, per parlar de religió, de Misteris, de Dogma, de la Bíblia i les seves llegendes...i també dels escàndols que toquen de ple la línia de flotació del catolicisme ( financers, polítics, pederàstia...entre d’altres.). Som uns covards, sí. Vull dir que si ens trobéssim en plena època inquisitorial ( fa només uns quaranta anys ) us asseguro que no perdríem el temps ( a risc de perdre el cap ) escandalitzant la societat amb HISTÈRIA SAGRADA. No gosaríem representar una obra on la confrontació entre els dos clowns, Mossèn Dalmau, el llest, i l’Antoniu, el tonto, tracten el tema religiós amb tita impunitat amb l’única missió de fer pixar de riure el personal...però què hi farem : un altre dia, quan tornin a manar ells, ja ens castigaran : ens enviaran a cremar entre les flames de l’infern! Però mentre no cremem a la foguera, a riure que són dos dies. 

Foto TV:  Fermí Fernandes, Xavier Nadal i Toni Albà
Toni Albà i Fermí Fernandes

Podeu trobar més informació i veure un video promocional, des de aquest  LINK

Després de la presentació a la premsa, d'aquesta peculiar història, Toni Albà i Fermí Fernandes,
varen brindar amb una copa de cava Nadal (concretament el seu magnífic Salvatge Rose Brut Reserva 2011), amb tots els amics i companys dels mitjans de comunicació, alhora que animaven a tot el públic a anar al Teatre Regina a riure de valent i passar una molt bona estona amb aquest espectacle Sacro-Clown.

Caves Nadal, també obsequiarà, amb una copa de cava, a tots els assistents a les representacions dels dies 25 i 26 de desembre.
A més, Caves Nadal mantindrà una promoció, amb un descompte del 25%, en el preu de la entrada,  per a la resta de la temporada. Veure les condicions en aquest  LINK

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More