dilluns, 1 de desembre del 2014

Patatu al Petit Romea


PETIT ROMEA estrena: 
“Patatu” 
d’Àngels Bassas

Patatu vola dels llibres
a l’escenari del Teatre Romea!
Aneu a descobrir-ho!

L’autora Ángels Bassas junt amb la companyia Únics produccions presenten al cicle Petit Romea del Teatre Romea la seva última producció “Patatu”, basada en la col·leció de llibres amb el mateix nom creats per l'actriu i escriptora Ángels Bassas editats per l’editorial La Galera. Les aventures d’en “Patatu” és una co-producció del Grec Festival de Barcelona 2014 i Únics produccions que es va estrenar el passat 19 de juliol en el marc del Minigrec 2014 i ara arriben al Romea per a què tothom en pugui gaudir aquestes festes.

En Patatu va néixer com un personatge que servia per entretenir al fill de l’autora quan el portava a l’escola. Poc a poc, el món Patatu va anar creixent amb tota una família de personatges: el Mag Martí, la bruixa Malèvola, la fada llumeta, les tres bruixes del bosc, el gegant Pitxurrini, … 

Després de convertir-se en personatges d’una col·lecció de llibres, ara han volat fins l’escenari perquè petits i grans visquin una història fascinant al poble de Patatum, on la Malèvola canviarà l’ordre natural de les coses i farà anar de bòlit a tots els seus habitants. 

La col·lecció “Patatu” té ja 8 llibres i ha venut més de 20.000 exemplars. Ara podreu descobrir de la ma de Únics produccions i amb la mateixa Àngels Bassas a l’escenari, les històries d'en Patatu en un musical que farà volar la imaginació dels nens i les nenes i de tots els espectadors.

L’estrena serà el proper diumenge 14 de desembre a les 12h al Petit Romea i estarà fins el 25 de gener de 2015. Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Funcions: 14, 21, 28 i 30 de desembre i 4, 11 i 25 de gener 2015 a les 12 h.
Compra d’entrades: Taquilles Teatre Romea i www.teatreromea.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More