dimarts, 16 de desembre del 2014

Pere Calders al Teatre Akadèmia


"La màgia d’en Calders"

Contes dramatitzats de Pere Calders
Al Teatre Akadèmia
del 20 de desembre a l'11 de gener de 2015

A l'escenari: Imma Colomer, acompanyada per l'acordionista: Dioni ChicoEsteu escoltant l'entrevista amb Imma Colomer, que ens parla d'aquests contes que ella interpreta

Foto TV:  Imma Colomer amb l'Enric Sunyol
Sinopsi:

Un recull de 16 contes d’en Pere Calders dels llibres “Cròniques de la veritat oculta”, L’honor a la deriva”, “Tot s’aprofita” i “Invasió subtil” és el motiu d’aquest espectacle. 

Pere Calders té una escriptura afinada com un bisturí i contundent com una maça. La seva ironia, el seu humor i la seva fantasia ens despertaran la imaginació en un conjunt de lúcides critiques que ens faran passar una bona estona. El seu univers fictici està poblat d’éssers i fenòmens fabulosos i sobrenaturals. Calders considerava que el conte li oferia una “llibertat que no trobava en cap altre gènere”. 

Moltes de les narracions arrenquen d’una situació estable en la qual els personatges se senten segurs dins els límits de la llar, però, gradualment o de sobte, es veuen trasbalsats per algun element estrany, imprevist, que posarà en qüestió l’harmonia inicial. Son contes d’evasió i màgia. 

La música de l’acordió ens farà de lligam i ens acompanyarà a través de la quotidianitat aparent del seu món.

Trobareu més informació al web del Teatre Akadèmia des de aquest  LINK 


 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More