divendres, 19 de desembre del 2014

5 anys del Almeria Teatre


L’Almeria Teatre inicia la seva singladura el desembre de l’any 2009 de la mà de Gataro, la seva companyia estable, dirigida per Victor Alvaro i Savina Figueras, que des del seu inici han apostat per la producció pròpia que, durant aquests anys, han dut a terme 15 espectacles.

També hi trobem 5 edicions del Barcino, Festival Romà de Barcelona, col·laboracions al Festival MiniGrec de Barcelona 2103 i 2014, Festiu Fringe Barcelona 2014 i més de 100 produccions presentades.

El proper dilluns 22 de desembre es celebra la festa del 5è aniversari del Almeria Teatre, al carrer Sant Lluís num. 64, que comptarà amb les actuacions d'algunes de les companyies que han passat pel teatre durant aquest temps, com ara Gataro, Pegados, La mama, Over the Moon, El projecte dels bojos o The Marshmallow Girls.

Les nostres més cordials felicitacions a Victor Alvaro, a Savina Figueras i a la resta d'integrants de Gataro per la seva valentia i el seu entusiasme, que els ha permès tirar endavant el meravellós projecte en el que hi van creure ara fa 5 anys: crear un nou espai per a fer el que tant estimen: TEATRE

Felicitats i que per molts anys més. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More