dijous, 18 de desembre del 2014

Recomanem: Paradis


"PARADÍS"
de la companyia DIVINAS

Sala Muntaner, del 17 de desembre al 18 de gener

Nit d’estrena a la Sala Muntaner plena d’emocions a flor de pell, en la que les llàgrimes de les DIVINAS no es van amagar, fruit dels sentiments, de les alegries i també de les tristeses d’unes intèrprets excepcionals, que es van deixar la pell perquè el seu darrer espectacle fos un èxit total.

DIVINAS celebraven 10 anys d'existència, de lluita, de professionalitat i dedicació a allò que més estimen:
EL TEATRE.

El seu nou espectacle “PARADÍS” és un homenatge a la gent dels cabarets del “Paralelu” (com diuen elles) dels tristos anys de la postguerra, als anys de misèria i la fam de molts, però sobretot de la gent del espectacle.

Las DIVINAS, a “PARADIS”, canten, ballen, riuen, ploren i per sobre de tot, els seus personatges passen gana, molta gana per tal d’arribar a aconseguir uns somnis que no acaben d’arribar mai. 

Un record, en el moment de començar, pel seu gran amic Joan Barril, va fer que els cors de tots els presents s’encongissin una mica més del que ja estaven.

Però la Carla Mora, la Irene Ruiz i la Marta Mora (DIVINAS) amb tot el repertori de coples, tangos, pasdobles, cuplets, "zapateaos i milongas" i amb la seva enorme vitalitat i qualitat interpretativa, van aconseguir divertir-nos dins de la emoció, que es allò que tan sols ho poden fer els grans artistes.

Vagin a veure “PARADIS” a la Sala Muntaner; ens ho agrairan.

Enric Sunyol


Trobareu més informació en el nostre article des de aquest  LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More