diumenge, 30 d’agost del 2015

Caiguts del cel, al Teatre Condal
CAIGUTS DEL CEL, de Sébastien Thiéry
Amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Barrachina i Carles Martínez, 
adaptada i dirigida per Sergi Belbel
Obre la temporada 2015-2016, del Teatre Condal, a partir del 4 de setembre!! 

'Caiguts del cel' (Comme si'l en pleuvait), de Sébastien Thiéry, serà l'obra encarregada d'engegar la nova temporada al Teatre Condal a partir del 4 de setembre. 

Amb un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Barrachina i Carles Martínez, aquesta nova producció de Focus està adaptada i dirigida per Sergi Belbel, que torna a treballar en un registre que li ha portat molts èxits en els darrers anys (El Crèdit, El Mètode Grönholm,...).

La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

'Caiguts del cel' és una comèdia que fa plorar de riure. És, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d'un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.


Sergi Belbel ens parla de 'Caiguts del cel'


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More