diumenge, 30 d’agost del 2015

Torna Els homes són de Mart...





ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS
A partir del 3 de setembre

JORDI DÍAZ 
PROTAGONITZARÀ L’ÈXIT 
‘ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS’

A partir del 3 de setembre, l’espectacle ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS es podrà veure a l’escenari de la Sala 2 del Teatre Club Capitol, obrint la nova temporada teatral.

En aquesta ocasió torna a Barcelona de la mà de l’actor JORDI DÍAZ, qui donarà classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt més humor i complicitat amb el públic. Aquesta obra, basada en el llibre més venut de John Gray, està adaptada per Paco Mir (Tricicle) i està dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex). 
A partir de setembre, tornarà després de dues temporades al Poliorama i al Teatre Principal, canviant el seu actor protagonista que fins ara havia estat Jordi Martínez. 

JORDI DÍAZ assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers.

JORDI DÍAZ es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges. A nivell estatal, és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel.

ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com el un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L'obra està basada en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

Horaris:
A partir del 3 de setembre
Teatre Club Capitol. Sala 2
De dimecres a dissabte: 20h.
Diumenge: 18:30h.
Durada: 90 min
Espectacle en català.

Entrades a la venda a www.grupbalana.com

























0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More