dijous, 6 d’agost del 2015

Programació d'agost al Versus Teatre

CLOACA i el musical DIES NORMALS, la programació del Versus Teatre pel mes d'agost.


Maria Goos, autora de CLOACA: després de deu anys i més de dotze versions de la meva obra a diferents països, puc dir quela versió catalana de Cloaca és la millor que he vist arreu del món.

Cloaca va ser escrita per María Goos el 2002 per a la companyia holandesa “Het Toneel Speelt”, que la va convertir en l’obra més exitosa del teatre holandés. El 2004 es va estrenar al “The Old Vic Theatre” de Londres sota la direcció de Kevin Spacey. Posteriorment, l’any 2006 i sota el nom de Baraka! es va estrenar la versió espanyola traduïda per Roland Brouwer i dirigida per Josep Maria Mestres i no va ser fins el 2010 que Baraka! aterrà al Teatre Goya de Barcelona.

Adaptació: Roger Pera,  Direcció: Oscar Molina
Interprets:  Xavi Casan, Miquel Sitjar, Ramón Godino, Pep Papell i Konstantina Titkova

Sinopsi:
Pieter és un funcionari públic que col·lecciona pintures descartades pels museus. El conflicte es desencadena quan rep una trucada que li informa que aquestes pintures han adquirit un inesperat valor i ha de retornar-les. Per tal d’ajudar-lo (o no) apareixen els seus amics: Jan, un polític ambiciós a l’espera d’un càrrec superior i amb un matrimoni que va a la deriva; Tom, un advocat desequilibrat per la seva suposada superada drogoaddicció i Marteen, un arrogant director teatral d’avantguarda i el punt discordant del grup. 
Per acabar-ho d’arrodonir, la visita d’una noia els obligarà a replantejar-se les directrius de les seves vides.

DEL 6 D’AGOST AL 13 DE SETEMBRE (2015)
Horari: De dijous a dissabte a les 20:30h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€Espectacle en català. Durada: 1:45h.Per primer cop tindrem l’oportunitat de gaudir al nostre país del musical Ordinary Days, 
adaptat al català com a DIES NORMALS.

Aquest espectacle, estrenat l’any 2008 a l’Off West End, només va trigar un any a fer el salt a l’Off Broadway, consolidant Adam Gwon com un dels compositors més prolífics de la nova fornada del teatre musical de Broadway, i avalat per diversos premis gràcies a obres com Ordinary Days, The boy detective fails o Cloudlands… 

La història ens trasllada al Nova York actual i segueix la vida de quatre personatges (Claire, Jason, Warren i Deb), tot explorant de quina forma es connecten les seves vides ordinàries de manera casual però extraordinària. Durant les 19 cançons de les que es composa el musical coneixerem les quatre vides dels protagonistes i veurem els llaços que els uneixen i els desuneixen, el punts que tenen en comú cada una de les seves personalitats encara que d ́entrada semblin molt diferents. 

Sens dubte un dels atractius d’aquest nou musical és el seu repartiment de luxe, format per:
Gràcia Fernandez  (Guapos i Pobres, Flor de nit),  (Cover: Maria Santallusia)
Víctor Gómez  (Los miserables, Grease el musical),  (Cover: Ferran Guiu)
Marta Capel  (La bella y la bestia, Mamma Mia),  (Cover: Lourdes Fabrés)
Xavi Duch  (40, el musical, El petit príncep),  (Cover: Albert Bolea)  i
Joan Comaposada, al piano

L´adaptació del text, obra de Marc Gòmez,
l’han dut a escena Ferran Guiu (direcció escènica) i Joan Comaposada (direcció musical).

ESTRENA EL 14 D’AGOST (2015)
Horari: De dijous a dissabte a les 22:45h. Diumenge a les 20:45h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada 80 minuts

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More