dijous, 6 d’agost del 2015

Shakespeare a les Festes de Gràcia

Els McGregor Teatre versionen William Shakespeare
el 20 d'agost als Jardins del Silenci, 
dins la programació de la Festa Major de Gràcia.

‘Up All Night’, basada en l’obra del cèlebre dramaturg britànic ‘El somni d’una nit d’estiu’, es va estrenar al darrer Festival Shakespeare de Barcelona.

Els McGregor Teatre visiten el proper dijous 20 d’Agost, a les 19:00h, els Jardins del Silenci del barri de Gràcia, carrer Encarnació 62-64, amb Up All Night, una comèdia basada en El somni d’una nit d’estiu, una de les obres més celebrades de William Shakespeare. 

Es tracta del primer muntatge d’aquesta jove companyia creada l’any 2013 per un grup d’actors i actrius que es van conèixer mentre es formaven a l’Institut del Teatre:
Anna Berenguer,  Laura Riera,  Boris Cartes, 
Marta Figueras, Eleazar Masdeu,  Lara Correa, 
Xavier Alomà,  Raül Perales

Amb Up All Night, dirigida per Judit López i Aleix Duarri, Els McGregor Teatre fan un gir personal al clàssic de Shakespeare, centrant-se en la trama dels quatre enamorats que fugen d’Atenes a la recerca i captura del primer amor, i que acabaran perduts dins el bosc on habiten els éssers màgics, el rei Oberon i els seus servents Puck i Ariel. 

El muntatge vol traslladar a l’espectador l’interrogant sobre què és l’amor i què fa que ens enamorem, revelant-lo com un sentiment arbitrari i irracional que mostra un ésser humà un pèl boig, incoherent i vulnerable.

Després de la seva estrena, l’octubre de l’any passat, al darrer Festival Shakespeare de Barcelona, l’obra també s’ha pogut veure a Mataró, Poble Sec, Reus, al barri de La Marina i al Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro, dins el certamen de directors novells AlmagrOff. 

Ara torna a Barcelona per les festes del barri de Gràcia i al novembre serà a la Mostra de Teatre de Barcelona, al Teatre del Raval.

Tràiler: https://vimeo.com/116971340
Web: http://elsmcgregorteatre.wix.com/elsmcgregor
Durada aproximada: 75 minuts

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More