dimarts, 4 d’agost del 2015

Pel·licula-Documental sobre "El Rellotger de Gràcia"

Foto de família de la darrera representació de El Rellotger de Gràcia -l'elenc no hi és al complert-   (foto Josep M. Contel)

El Rellotger de Gràcia, l’obra de teatre escrita i dirigida per Enric Sunyol,
basada en la novel·la homònima de Joan Lafarga, prepara una nova experiència:

 Dimecres 19 d’agost de 2015, a les 23h. a l’espai Tasta Gràcia, 
dins la programació de la Festa Major, projecció de la pel·lícula-documental:
 “L’Arqueta dels somnis”, l’ultima gran aventura de Gràcia. 

En Jordi Margarit, "l’home del piano", de l’espectacle teatral, a més de composar uns temes musicals per a l'adaptació al teatre, que ell mateix interpretava magistralment al piano -d’aquí el nom del seu personatge-, també va estar fent un seguiment, enregistrat en vídeo, de tot el procés de creació, que ara ha recopilat, junt amb altres "pinzellades", en un documental molt especial:

“L’Arqueta dels somnis”, l’ultima gran aventura de Gràcia.

Aquesta pel·lícula-documental, amb el rerefons i el record dels assajos per a l’estrena de la versió teatral de El Rellotger de Gràcia, presenta una seqüència d’històries de Gràcia i es projectarà, dins dels actes de la Festa Major, el dimecres 19 d’agost de 2015 a les 23h. a l’espai Tasta Gràcia (plaça Manuel Torrente, carrer Alzina, davant de l’edifici Musons).

Foto Josep M. Contel
La realització del documental de Jordi Margarit és un episodi més del que un esdeveniment teatral com El Rellotger de Gràcia va representar per a tot un barri, per a tothom que hi va col·laborar i pels 1500 espectadors que varen tenir la oportunitat d'assistir a les 3 úniques funcions, en les que hi varen participar més de 200 persones, integrants de les diferents entitats culturals i històriques de Gràcia.

L’estrena de l’obra de teatre El Rellotger de Gràcia, el passat mes d’abril va representar un fet realment únic dins del circuit del teatre no professional -que va propiciar un projecte conjunt i també personal de molta gent de diferents àmbits que s'hi va implicar-  i un repte molt difícil de tornar a conquerir.

Per a qui ho vulgui, abans de la projecció, també pot aprofitar per gaudir d’un sopar, que organitza:
El Cargol Graciós, impulsors de l'espai Tasta Gràcia, a les 21h. per un cost aprox. de 10€

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More