dijous, 6 d’agost del 2015

FiraTàrrega impulsa Fresch Street


FiraTàrrega impulsa Fresh Street, 
el primer Seminari Europeu per al Desenvolupament de les Arts de Carrer.
Del 9 a l'11 de setembre de 2015


El proper setembre les arts de carrer d'Europa es reuneixen a Catalunya en la primera trobada conjunta del sector: Fresh Street, el primer seminari europeu per al Desenvolupament de les Arts de Carrer.

Organitzat conjuntament per FiraTàrrega i la xarxa Circostrada, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Llull i Acción Cultural Española l’esdeveniment preveu reunir més de 200 operadors culturals claus (professionals, artistes, gestors de polítiques culturals, crítics i premsa) per dibuixar un panorama general del sector a l'Europa d'avui i reflexionar sobre com podem imaginar les Arts de Carrer del demà.

El seminari inclourà col·loquis, taules de treball i un programa artístic, per fomentar la reflexió i l'intercanvi de coneixements entre els participants. L'objectiu principal és establir un diagnòstic i elaborar recomanacions per a l'estructuració i el desenvolupament de les Arts de Carrer a Europa.

L'activitat s'estendrà els dies 12 i 13 de setembre a FiraTàrrega 2015, en l'edició més Europea que mai.

Circostrada - Xarxa Europea per a les Arts de Carrer i el Circ -amb més de 10 anys d'experiència i més de 70 membres, juga un paper catalitzador clau en l'àmbit europeu en reunir professionals, artistes, responsables polítics i investigadors de tot Europa per al desenvolupament de les Arts de Carrer.

Organitza CIRCOSTRADA | HORS LES MURS | FIRATÀRREGA 
Amb el suport de | DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA | INSTITUT RAMON LLULL | ACCIÓN CULTURAL ESPAÑOLA (AC/E) | INSTITUT FRANÇAIS | 

Amb la col·laboració de MORITZ | NAU IVANOW 

Amb el finançament del PROGRAMA EUROPA CREATIVA DE LA UNIÓ EUROPEA

La inscripció es gratuïta. 

Més informació a www.firatarrega.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More