dilluns, 9 de maig del 2016

III Fira dels Clicks de Playmobil


III FIRA DELS CLICKS, AL POBLE ESPANYOL
els dies 14 i 15 de maig de 2016


Fira d’exposició, venda i activitats al voltant dels Clicks de Playmobil®

La tercera edició de la Fira dels Clicks al Poble Espanyol homenatja El Quixot en el quart centenari de la mort de Cervantes

Un any més, els famosos clicks de Playmobil® envairan el Poble Espanyol. Durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig, un espectacular diorama dedicat al Quixot serà el gran protagonista de la Fira dels Clicks de Playmobil® 2016 al recinte de Montjuïc. Formant diferents escenes d’una de les obres més universals de la literatura espanyola, els famosos ninots retran homenatge a Miguel de Cervantes en el quatricentenari de la seva mort.

El recinte de Montjuïc es convertirà en la capital dels Clicks: més de 175 m2 d’exposició, estands de venda, un concurs de diorames, un taller de de decoració de galetes i activitats artístiques per a nens centraran la programació.

La commemoració dels 400 anys de la mort de Miguel de Cervantes a través d’una gran recreació del Quixot, Star Wars, la II Guerra Mundial, Terra Santa, els troglodites, els vikings, un torneig medieval i els pirates seran alguns dels temes presents en els diorames exposats

Però aquest no serà l’únic reclam d’aquesta fira que enguany arriba a la seva tercera edició consolidant-se així com una de les cites destacades de Catalunya pels amants dels estimats Clicks. De fet, hi haurà un total de més de 175 m2 d’espectaculars recreacions! Seran dignes de veure els diorames dedicats a Star Wars, la II Guerra Mundial, Terra Santa, la Guerra de la Independència americana, els víkings, els troglodites, un torneig medieval, pirates, el Far West i també el càmping.


Activitats participatives per a tota la família



Com a complement a l’exposició de Clicks, nens i adults podran gaudir de diverses activitats paral·leles, totes elles relacionades amb l’apassionant món de Playmobil®: taller de decoració de galetes, concurs de fotografia, pintacares, el taller “Fes la teva carota click”...

I també, com l’any passat, un concurs de diorames, on tothom hi podrà participar ja sigui individualment, en família o amb amics. El concurs consistirà en el muntatge durant un dia de la Fira de Clicks de petits diorames, que prèviament l’organització haurà seleccionat tenint en compte dues categories: participants d’entre 7 i 10 anys i d’entre 11 i 15 anys. Un jurat decidirà qui són els tres guanyadors, que s’enduran fantàstics premis.

A més, a la Plaça Major s’hi ubicaran els estands de venda on els aficionats podran trobar els més curiosos clicks i complements nous, de segona mà o descatalogats.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More