dilluns, 16 de maig del 2016

Programació Barts Club


ITS AL BARTS CLUB · MAIG I JUNY DE 2016 · 
LA CULTURA A CURTA DISTÀNCIA

La sala petita de la BARTS continua apostant per la programació de petit format

“Tinc 50 anys i sóc dona”, monòleg de Julià Peiró interpretat per Sílvia Alabart, 
s’incorpora a la programació del Barts Club


L'espectacle reflexiona sobre què significa ser dona als 50 anys i el paper que la societat li reserva

La programació de NITS AL BARTS CLUB continua al llarg del mes de maig i incorpora “Tinc 50 anys i sóc dona” amb dues funcions programades pels dimecres 22 i 29 de juny a les 21h. En aquest monòleg signat pel periodista i escriptor Julià Peiró, Sílvia Alabart interpreta l’Helena Vidal, directora d’un Centre d’Atenció Primària que acaba de celebrar els 50 anys amb les seves amigues. Quan les acomiada des del balcó i es queda sola, davant de la taula plena d’ ampolles buides i la resta del pastís amb les espelmes, comença a reflexionar sobre què significa per a una dona arribar als 50 anys, una edat en la que els homes encara se senten conquistadors. Però, i elles? I si també han decidit que la vida encara els somriu plenament i els ofereix moltes possibilitats d’enamorar i enamorar-se? L’adolescència, el matrimoni, la carrera professional, la família, la separació, una nova relació amb un home més jove, un amor que l’omple i neguiteja alhora, el rebuig a una societat que diu i pensa que les dones ja tenen tots els drets, però encara les maltracta... 

Molts interrogants i moltes reflexions, que no li faran perdre la confiança en un futur ple d’esperances.

LAminimAL i Purpurina

Segueixen en cartell “El suïcidi de l'elefant hipotecat” de LAminimAL i “Purpurina” de Nico & Sunset Produccions. Escrita i dirigida per Daniela De Vecchi, “El suïcidi de l’elefant hipotecat” és la primera part de la trilogia “Fer sonar una flor” i es basa en textos intemporals de J.S Sinisterra i Juan Mayorga. Què hi ha de cert a les notícies? Quin és el moment de passar a l’acció? Música, copes de vi i humor en un debat escènic obert al públic, tots els dimecres de maig. LaminimAL enguany presentarà la tercera part de la trilogia, “Apocalypse Uploaded”, amb dramatúrgia d'Albert Pijuan, en el marc de FiraTàrrega 2016, una reflexió sobre un futur distòpic on dels humans només n'han sobreviscut els seus "avatars tecnològics".

La proposta pels diumenges de finals de maig (22 i 29) i de juny (5, 19 i 26) és “Purpurina”, un muntatge de Nico & Sunset Produccions. En aquesta comèdia breu, Albert Baró, Adrian Grösser i Albert Salazar interpreten tres germans en un prostíbul que necessiten solucionar els seus problemes familiars. El Jordi va marxar fora de casa per estudiar, el Ramon es va quedar al poble per tenir cura de la família i el David, el més fràgil, necessita fer-se un home pel bé de tothom, sobretot d’ell mateix. Tots tres volen que les coses funcionin.

“El suïcidi de l’elefant hipotecat”:   Dimecres 18 i 25 de maig a les 21:00h
“Purpurina”:   Diumenges 22, i 29 maig a les 19:30h · 5, 12 i 26 de juny a les 19:30h
“Tinc 50 anys i sóc dona”:   Dimecres 22, i 29 de juny a les 21:00h

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More