dimecres, 18 de maig del 2016

Invitacions Cia. eia a La Vela de l'Estruch

La Vela de l’Estruch segueix amb la seva programació estable i presenta:
 InTarsi, de la cia “eia”
Es podrà veure sota la carpa el proper divendres 20 de maig a les 21h

© Ben Hopper
Posem a la vostra disposició INVITACIONS DOBLES per aquesta representació.
Els interessats heu d'enviar un mail a 
abans de les 24 hores de dijous dia 19 de maig

InTarsi de la companyia “eia” arriben a Sabadell després d’estrenar-se el passat mes d’abril al Mercat de les Flors dins el cicle Circ d’Ara Mateix. Després de l’èxit de Capas, premi Ciutat de Barcelona 2011, la companyia planteja un espectacle que parla de la grandesa de trobar-se a un mateix i la transformació dels sentiments. InTarsi és reflexiu i visceral, i té com a objectiu ‘fer riure pensant’ o ‘fer pensar rient’, oferint al públic la possibilitat de mirar les coses des d’una altra perspectiva. 

Armando Rabanera, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini, Manel Rosés i Sarah Filmer “Sankey” 
són els intèrprets que converteixen l’espectacle en una proposta circense imperdible.

Amb ulls de camaleó. Així enfoquen el procés de creació els components de la companyia de circ “eia”. Un ull mira enrere, al passat, als grans moments del circ tradicional; i l’altre es projecta endavant, cap a un futur d’investigació i transformació. Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure, son part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobre tot, les arts del circ (Portés Acrobàtics, Banquina, Mini-tramp, Bàscula). 

Contagiant-nos en tot moment amb un humor tendre, els quatre personatge investigues al voltant d’uns elements escenogràfics en continua metamorfosis. Un circ en continu moviment, un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir una experiència humana, a mirar les coses des d’un altra perspectiva.

La Vela, inaugurada al pati de Ca L’Estruch de Sasbadell el passat 16 d’abril, Dia Mundial del Circ, manté els valors i la filosofia de la fàbrica de creació

Després de la inauguració de La Vela de l’Estruch amb una gran gala de circ el passat dissabte 16 d’abril, Dia Mundial del Circ, la carpa inicia la seva programació estable i ho fa amb un espectacle de gran nivell tècnic i artístic, InTarsi, de lacompanyia “eia”, que es podrà veure el proper divendres 20 d’abril. La proposta, que ha estat un dels espectacles amb més èxit de públic i crítica a Fira Trapezi de Reus aquest passat cap de setmana, està dirigida per la mateixa companyia i Jordi Aspa, i mira als grans moments del circ tradicional i a l’hora es projecta endavant, cap a un futur d’investigació i transformació.

Potenciant la formació circense a Sabadell, la Vela forma part de la fàbrica de creació de Ca L’Estruch gràcies a un acord amb la Generalitat de Catalunya, fent que la ciutat vallesana hagi guanyat, des de la inauguració el passat mes d’abril, un nou equipament cultural de 400 localitats. Així, aquest mes de maig, la carpa acull un gran espectacle de circ i, al mes de juny acollirà una nova proposta, Acrometria de la companyia PSIRC.

De 12,40 metres d’alçada, 28 metres de diàmetre i 615 metres quadrats, la carpa manté els valors i la filosofia de l’Estruch, potenciant la formació i la creació circense a la ciutat vallesana. El centre és, des de fa anys, una fàbrica de creació referent a Catalunya i la seva àmplia activitat inclou dansa, teatre, arts visuals, circ, noves tecnologies i música. La Generalitat de Catalunya i l’APCC, Assocació de Professionals del Circ de Catalunya, donen suport a l’Estruch com a fàbrica de creació i producció a través de dos plans integrals del circ on citen el pes del projecte com a equipament dinamitzador de les arts del circ del país. Amb la incorporació de La Vela, el circ guanya presència al projecte, i acaba de consolidar l’Estruch com a espai per a la producció, l’exhibició i la formació de les arts circenses.

PROGRAMACIÓ DE LA VELA DE L’ESTRUCH

DIVENDRES 20 DE MAIG
InTarsi, Companyia de Circ “eia”
21:00 h · 10€. Entrades a la venda a www.sabadell.cat/cultura

DIVENDRES 10 DE JUNY

Acrometria de la Companyia PSIRC
21:00 h · 10€. Entrades a la venda a www.sabadell.cat/cultura

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More