dilluns, 2 de maig del 2016

Nits al Barts Club


NITS AL BARTS CLUB · LA CULTURA A CURTA DISTÀNCIA

El proper dimecres 4 de maig “El suïcidi de l'elefant hipotecat” 
de LAminimAL arriba a la sala Barts de Barcelona
“El suïcidi de l’elefant hipotecat” Dimecres 4, 11, 18 i 25 de maig a les 21:00h

La sala petita de la BARTS continua apostant per la programació de petit format
L'espectacle convida a participar d'una experiència teatral integradora on l'espectador es passeja dins l'espai, entre les diverses escenes, i la frontera entre escenari i grades no existeix
LAminimAL estrenarà espectacle a FiraTàrrega 2016, en el marc del Programa de Suport a la Creació

La programació de NITS AL BARTS CLUB continua al llarg del mes de maig. Dimecres dia 4 arriba a la sala petita “El suïcidi de l'elefant hipotecat” de LAminimAL. 

Escrita i dirigida per Daniela De Vecchi, la primera part de la trilogia “Fer sonar una flor”: El suïcidi de l’Elefant hipotecat, es basa en textos intemporals de J.S Sinisterra i Juan Mayorga. sumats a textos que els intèrprets improvisen en funció de la premsa diària. 

Què hi ha de cert a les notícies? Què ha de passar per tal que un elefant decideixi saltar al buit? Quin és el moment de passar a l’acció? 

Música, copes de vi i humor en un debat escènic obert al públic, tots els dimecres de maig. LaminimAL enguany presentarà la tercera part de la trilogia, “Apocalypse Uploaded”, amb dramatúrgia d'Albert Pijuan, en el marc de FiraTàrrega 2016, una reflexió sobre un futur distòpic on dels humans només n'han sobreviscut els seus "avatars tecnològics".

És una experiència divertida acompanyada d’unes copes de vi, la premsa diària i música en directe. Una obra carregada d'humor crític on els espectadors poden opinar i debatre el nostre present. Riure de l'actualitat interrogant el futur. 

La companyia, nascuda fa sis anys a l’Obrador de la Sala Beckett, ha desenvolupat un llenguatge propi treballant en la creació d’una nova poètica escènica anomenada Sistemes Minimalistes Repetitius (SMR).

Diumenges de “Purpurina”
“Purpurina” Diumenges 22, i 29 maig a les 19:30h · 5, 12 i 26 de juny a les 19:30h


La proposta pels diumenges de finals de maig (22 i 29) i de juny (5, 19 i 26) és “Purpurina”, un muntatge de Nico & Sunset Produccions. En aquesta comèdia breu, Albert Baró, Adrian Grösser i Albert Salazar interpreten tres germans en un prostíbul que necessiten solucionar els seus problemes familiars. 

Els germans Beltràn es retroben passat un temps. El Jordi va marxar fora de casa per estudiar, el Ramón es va quedar al poble per tenir cura de la familia i el David, el més fràgil, necessita fer-se un home pel bé de tothom, sobre tot d´ell mateix.

Tots tres volen que les coses funcionin.

El Ramón voldria tornar a obrir la “bodegueta” del seu pare i casar-se amb la Sònia. El Jordi vol ser algú important a la vida. I el David, bàsicament, vol viure.

PURPURINA és la historia d´uns germans, tres orfes perduts en un cru escenari, esperant que tot canviï.

Una comèdia adolescent amb molt de drama. 

Autor: Oriol Vila, Raquel Salvador
Director: Oriol Vila, Raquel Salvador
Intèrprets: Albert Baró, Adrian Grösser, Albert Salazar

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More