dilluns, 9 de maig del 2016

Los Vivancos al Teatre Tívoli



“Los Vivancos” després de la seva gira mundial de més de tres anys amb "Aeternum"
estrenen:
"NACIDOS PARA BAILAR" 

 Es podrà veure de l'11 de maig al 3 de juliol al Teatre Tivoli de Barcelona,
a partir  d'aquí començaran una nova gira mundial.



Elias, Judah, Josua, Cristo, Israel, Aaron i Josué Vivancos ens expliquen que "NACIDOS PARA BAILAR" és una fantasia visual, a través de la que Los Vivancos refèrman els seus llaços de sang.

Esteu escoltant l'entrevista que varem tenir l'oportunitat de mantenir amb Elias Vivancos.

Com a germà més gran del grup, Elias, ens parla de l'espectacle i del seu llibre "Crònicas Vivancos" 
en el que explica vivències i sentiments, mentre ens porta a viure els seus espectacles des de bambolines.

Elias Vivancos amb l'Enric Sunyol  (Foto TV)
Los Vivancos està integrat per 7 germans, mestres en diferents disciplines. Aquest grup de músics, ballarins i acròbates,  va néixer l'any 2007 i des de aleshores el mon sencer ha pogut gaudir dels seus dos espectacles anteriors, que han representat en els principals teatres: London Coliseum en el West End de Londres, el Auditorio Nacionalde México, el Evening Stars Festival de Nueva York, la Alianza de Civilizaciones de Qatar o el Kremlin de Moscú, entre molts d'altres..

"NACIDOS PARA BAILAR" és el seu tercer espectacle. El primer, "7Hermanos", diuen que va ser el cos. "Aeternum", l'anima. "NACIDOS PARA BAILAR" és la combinació dels dos.

Els 7 germans Vivancos,  al Teatre Tívoli, després de la presentació de Nacidos para bailar  (Foto TV) 
Un magnífic espectacle en el que dansa, humor, arts marcials, virtuosisme musical i equilibrisme convergeixen per a crear un concert en el que combinen flamenc, metal, amb una banda sonora, a càrrec de la orquestra Simfònica de Budapest, i interpretacions musicals en directe, amb variacions inversemblants, com el fet de que, un instrument de corda,  soni meravellosament a 8 mans.

En aquest nou espectacle, Los Vivancos, volen assolir el que ells defineixen com "El más dificil todavia". Amb aquest concepte han creat "NACIDOS PARA BAILAR": un estil artístic salvatge, divertit i un punt irresponsable.

Un muntatge molt ambiciós,  arriscat, creat des de la espectacularitat, en el que incorporen més tecnologia i un vestuari de disseny especial adaptat al seu personal estil.

Un disseny de llums, que potencia la acurada estètica del grup, li dona un caire màgic i uns vestits de lets aporten el toc més innovador a l'espectacle.


Metálica, Deep Purple, Leonard Cohen… Els gran èxits atemporals de les grans llegendes de la música es reuneixen a "NACIDOS PARA BAILAR", un espectacle amb temes molt diferents, que busca traspassar els límits del que es físicament possible.

Los Vivancos han creat un segell únic en els seus espectacles. Un segell inconfusible pel que s'hi deixen la pell, amb la voluntat de donar el públic el millor d'ells mateixos.

En acabar, tot i que esgotats, dedicaran el temps que calgui per atendre al públic que vulgui saludar-los i fer-se fotografies amb ells. També hi ha un espai preparat en el que si pot trobar material audiovisual i el llibre.

Gràcies Vivancos per ser com sou i per la vostra gran dedicació i professionalitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More