dilluns, 9 de maig del 2016

CIARA, a l'Eixample Teatre

CIARA   @Carlos Ruiz

L'actriu i escriptora Àngels Bassas té moltes coses per explicar.
Del 12 al 29 de maig, Àngels Bassas, serà a l'Eixample Teatre, protagonitzant de nou el premiat monòleg de David Harrower CIARA, sota la direcció de Andrés Lima-Martí Torras Mayneris

CIARA es va presentar al Teatre Akadèmia, fent temporada durant setembre/octubre 2015, assolint un gran èxit de crítica i públic

Sinopsi:

Una dona forta en un món d'homes. Filla d'un reconegut criminal, una mena de “Padrino” a l'escocesa, viu refugiada en el món de l'Art, lluny de la delinqüència i del món gansgterià del seu pare. Però finalment, no pot defugir l'herència vital i familiar.

Horaris:  de dijous a dissabte a les 21h.
                   diumenges a les 19h.

Després d'aquesta curta temporada de CIARA, a l'Eixample Teatre, l'Àngels es volcarà en la presentació de la seva primera novel·la DONA'T, finalista als Premis Josep Plà 2015, i que sortirà a la venda el proper mes de juny i que ella mateixa resumeix així:

“Dóna’t” ens parla d’una actitud davant la vida que no és fàcil: la valentia de donar-se. Donar-nos...entregar-nos conscient i lliurement al desig, a l’amor, a la nostra feina, a la nostra vocació, als amics, al pas del temps..."

I per els més petits, segueix triomfant amb el seus llibres del PATATU, que ha tornat a ser un dels llibres de referència per als infants aquest Sant Jordi, mentre segueix de gira l'adaptació teatral homònima per Catalunya, després d'estrenar-se al Grec'14 i d'haver fet ja dues temporades al Teatre Romea de Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More