divendres, 4 de juliol del 2014

Avui comença la 25a. edició de Al Carrer


El Festival Al Carrer de Viladecans inicia avui la seva 25a edició
Un total de 41 companyies de carrer nacionals i internacionals visitaran la ciutat
 des d’avui fins diumenge 6 de juliol

Es duran a terme un total de 82 representacions a diversos espais de la ciutat

El certamen comptarà amb la presència d’espectacles que s’han vist anteriorment al festival 
per commemorar el seu primer quart de segle

A partir d’avui i durant tres dies, els carrers de Viladecans s’ompliran per 25è any consecutiu d’arts escèniques al carrer. Un total de 41 companyies -37 de professionals i 4 de locals- oferiran durant tres dies 82 actuacions de teatre, música, dansa, circ o instal·lacions de carrer. 

Concretament, avui divendres hi haurà 27 actuacions; dissabte 32 i diumenge 23, en uns dies molt intensos que marquen espontàniament el calendari de la ciutat.

Podeu consultar la programació sencera i més informació dels espectacle a:


Viladecans celebrarà la 25a edició rodejat d’amics i de persones especials, començant pels seus voluntaris, que han crescut amb el festival, i que enguany els seus rostres donen forma a la imatge gràfica d’Al Carrer. També diverses companyies amigues del projecte han volgut unir-se a la celebració oferint alguns espectacles que s’han pogut veure a Viladecans en alguna de les edicions anteriors. Per exemple, l’homenatge als obrers deCarbón Club de la companyia Markeliñe o l’espectacle de dansa dins de l’aigua Ai, que em mullo! de Factoria Mascaró. També Xarxa Teatre, una companyia de Vila-Real recordada a Viladecans per les seves barreges de teatre compromès, pirotècnia i muntatges de gran format presentarà Papers!

El festival comptarà amb 7 companyies internacionals, com l’estrena a Espanya de A l’ombre de Coré, una proposta de dansa amb projeccions de la companyia francesa Bakhus. També des de França, es desplaçaran fins a Viladecans la Cie. Isis, amb les seves acrobàcies de gran format. Els visitants del festival també podran gaudir dels canadencs Hand to Bike, que combinen la bicicleta acrobàtica doble i el mà a mà, entre altres propostes internacionals. També estan convidades a Viladecans 8 companyies de la resta d’Espanya, i les 22 restants són catalanes. El Festival dóna suport igualment a quatre companyies locals, que troben un espai al Festival de la seva ciutat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More