divendres, 18 de juliol del 2014

VII Concurs Sons de la Mediterrània


S'obre la convocatòria del VII Concurs Sons de la Mediterrània


S’hi poden presentar propostes fins el proper 30 de juliol

Els quatre finalistes actuaran en directe el proper 9 d’octubre 
a la Fira Mediterrània de Manresa

El guanyador gravarà un EP en un estudi professional
 i sera contractat als principals festivals de folk del país


La Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Grup Enderrock i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya convoquen la setena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen és obert als grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals. 

Poden presentar-s’hi propostes, que incloguin un mínim de quatre peces, a través del web www.concurssons.cat fins el 30 de juliol de 2014.

Com a criteris de selecció es prioritzaran les propostes d’artistes emergents que afavoreixin la renovació de les músiques d’arrel de la Mediterrània. El jurat, integrat per per membres de la web Sons de la Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius, la Fira Mediterrània de Manresa, el programa Mans de Catalunya Ràdio i el programa La Sonora (TVC), escollirà quatre propostes que es presentaran a la final en directe a la Fira Mediterrània de Manresa, el 9 d’octubre de 2014.

El grup guanyador, que es donarà a conèixer el proper mes d’octubre en el transcurs de la 17a Fira Mediterrània, obtindrà la gravació d’un EP amb 4 temes en un estudi professional, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània i la contractació al festival Tradicionàrius 2015, a la 18a Fira Mediterrània de Manresa 2015 i al Circuit Folc 2015.

Més informació i bases completes del VII Concurs Sons de la Mediterrània al web www.concurssons.cat.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More