dimecres, 2 de juliol del 2014

Festa Major Poble Espanyol



El proper diumenge 13 de juliol, el recinte de Montjuïc celebrarà la seva Festa Major, 


que inclourà més activitats que mai, especialment pels més petits: castells inflables durant tot el dia, tallers d’artesania i maquillatge, gimcana familiar, Tabalers del Poble Sec, orquestres de música, espectacles infantils... Una jornada plena d'activitats familiars.

Des de les 11h del matí i fins a les 6 de la tarda, se succeiran un ventall de propostes en diferents espais per a tots els gustos per entretenir i divertir tant a petits com a grans

Volen destacar a més a més les activitats d’aigua, especialment la festa de l’escuma, doncs saben per descomptat de l’èxit i la bona acollida que tenen aquest jocs per part dels nens i nenes i que només son possibles en un espai a l’aire lliure. Es per això que es recomana no oblidar el banyador, tovallola, xancles i proteccions solars. 

La Festa Major del Poble Espanyol vol ser accesible a tothom, oferint un preu especial perquè no hi falti ningú. L’entrada per als residents a Catalunya serà de 4€ i els nens i les nenes, fins a 12anys, tindran l’entrada GRATUÏTA. . 

Recent estrenat l’estiu, aquesta Festa Major, vol ser un parèntesi perquè totes les famílies que encara son a
la ciutat gaudeixin d’un dia molt especial i les que hagin començat ja les vacances s’apropin també a 
participar d’aquesta festa popular com ha de ser, en un autèntic poble, donant vida a les seves places i 
carrers. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More