divendres, 4 de juliol del 2014

Tot a punt pel CanetRock 014

TOT ÉS A PUNT PER DEMÀ

CANETROCK 014.  5 de juliol a Canet de Mar

VEUREM SORTIR EL SOL!!!

36 anys després de la ultima edició, el mític festival torna a Canet el dissabte 5 de juliol, en un nou emplaçament amb vistes al mar i preparat amb tota mena de serveis. Més de 3 hectàrees, que permetran gaudir de la millor música catalana del moment durant les 14 hores de durada de l’esdeveniment.

Les portes s'obriran a les 4 de la tarda i el primer concert començarà a les 17,30h.

Serà una nit màgica de catorze  hores de música i espectacle, fins a les 7 del matí..

Aquest festival, que reprèn el seu esperit  mític i històric, proposa un espectacular cartell de més de 15 artistes que representen la millor música de factoria catalana del moment. Una fita musical de primer ordre, amb: 
Els Amics de les Arts, Blaumunt, Caïm Riba, Delafé y las flores azules, Gerard Quintana & Xarim Aresté, Gossos, Joan Dausà, Love of Lesbian, Manel, Mishima, Els Pets, The Pinker Tones, Txarango, Brams, Companyia Elèctrica Dharma, Sisa, Manu Guix amb Ramón Miranet, Elena Gadel i Marta Aguilera i Pep Sala + Creator 

Trobareu molta més informació (accessos, manera d'arribar-hi, zones d'aparcament i tot el que us calgui saber) a www.canetrock.cat

Informació de servei i logística de l’esdeveniment:

Accés al recinte del CanetRock 014
El recinte de CanetRock 014 està a la Avda. Via Cannetum s/n.

Localització: aquí

Per aquells que hi accediu amb cotxe, hi haurà senyalització específica tant a l’autopista com a la carretera nacional, i òbviament, també al poble de Canet de Mar.

Atenció!, us informem que demà, a partir de les 12h aproximadament, l'accés per autopista a Canet romandrà tancat. Si voleu accedir amb vehicle, heu d'arribar per l'entrada d'Arenys o de Sant Pol i seguir indicacions. Un cop a Canet, s’han habilitat 6 zones d’aparcament públic per a vehicles, que trobareu indicats al plànol adjunt. També localitzareu al poble i rodalies aparcaments privats de pagament ja existents o d’altres habilitats per a l’ocasió.

Tot i aquests aparcaments habilitats a l’entorn del recinte, es recomana al públic que vingui en tren, la forma més confortable i ràpida d’arribar, ja que és materialment impossible que els aparcaments acullin el volum de cotxes necessari per desplaçar 25.000 persones.

Renfe ha reforçat la cadència dels trens amb parada a Canet de les 14h a les 23h del dissabte i durant la matinada del diumenge, de 5.45h a 10.30h.

Trobeu informació detallada aquí:

Amics del CanetRock, els que el vareu viure i els que l’heu somniat: ara teniu la oportunitat de retrobar-vos, uns amb els vostres records i els altres gaudint d’aquelles vivències de que tant n'heu sentit a parlar.

Perquè no us animeu a anar-hi junts?,  podreu compartir velles i noves experiències..... 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More