dijous, 31 de juliol del 2014

Viu el Teatre amplia el seu projecte

Anar al teatre en familia: un hàbit molt saludable!

El projecte d’exhibició i promoció del teatre per a nens i nenes VIU EL TEATRE celebra 11 temporades 
i ho fa ampliant un nou espai per a la programació d’espectacles: el Teatre Romea. 
A més de la programació estable que ha fet al llarg de totes les temporades al Teatre Poliorama,
 i el teatre per nadons que va inaugurar l’any passat al CCCB, 
aquest any, s’associa amb el Teatre Romea per crear el Petit Romea.

CCCB Nadons (de 0 a 3 anys)
Els més petits, des dels sis mesos fins als tres anys, tenen tres propostes a la sala babies del CCCB:
El “Pintamúsica”, una muntatge que es va estrenar la temporada anterior, d’Únics Produccions que apropa els infants a la música i les arts plàstiques a partir de les estacions de l’any. El muntatge en anglès “Osset meu and the soundbox” de la companyia Bruc Brothers i un conte clàssic com el “Patufet”, explicat per La Petita Brownie amb titelles i objectes.

Poliorama en família (3 a 12 anys)
Viu el Teatre mantindrà en aquest espai la seva essència amb teatre en gran format, musicals i les produccions més innovadores. S’exhibiran sis obres que passen per tot tipus de gènere. 
A l’octubre s’estrena “Les princeses també es tiren pets”, del Replà Produccions, basada en el conte de Ilan Brenman i Ionit Zilberman. Al desembre es recuperen els “Pastorets”, una producció del Tricicle/Eòlia que va ser tot un èxit la temporada anterior. Es recuperaran altres espectacles d’anterior temporades com “Càsting, un musical molt animal”o el “Petit Dalí” d’Únics Produccions, i contes ben coneguts com el “Llibre de la Selva” de Veus Veus. “Bombolles de paper” de Múcab Dans és la producció més visual pels amants de la música i la dansa.

Petit Romea (4 a 12 anys)
El Petit Romea és un nou espai per les famílies més aficionades al teatre. 
Viu el Teatre s’associa amb el Romea per intentar portar els textos dels autors catalans contemporanis i apropar-los als infants perquè gaudeixin de les millors propostes. Aquesta temporada hi haurà tres muntatges: “Perduts a la Viquipèdia” d’Anna Manso i Teresa Pombo, una obra al voltant de la ciència i la tecnologia. Les aventures del “Patatu”, escrites per l’actriu Àngels Basses, es van estrenar al Grec el passat 19 de juliol i ara arriben al Romea perquè tothom en pugui gaudir. I finalment, “Els Secrets de Mr.Stromboli”, una obra que descobrirà a les famílies el món del circ i el teatre ambulant de la mà de El que ma queda de teatre i l’Avalot Teatre.

Un hàbit saludable
El projecte de VIU EL TEATRE va més enllà de la programació d’espectacles i té com a principal objectiu promoure el teatre per a nens i nenes. Al llarg de la temporada realitza altres activitats al voltant del món del teatre per apropar-lo a les famílies, com per exemple les visites guiades per dins el teatre on s’explica com funciona aquest i les festes d’aniversari, per fomentar noves maneres de compartir els aquestes celebracions. També treballa pel foment de la cultura en família a partir de la col·laboració amb experts i activitats com taules rodones amb famílies i agents culturals.

Trobareu més informació al seu web, des de aquest ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More