dimecres, 23 de juliol del 2014

Jordi Martínez al Teatre Principal



L’ESPECTACLE BASAT EN EL BEST-SELLER DE JOHN GRAY

I PROTAGONITZAT PER JORDI MARTÍNEZ 
S’HA CONVERTIT EN UN FENOMEN DES DE LA SEVA ESTRENA.


‘ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS’

FINALITZA TEMPORADA AMB ÈXIT AL POLIORAMA
 I A PARTIR DE SETEMBRE TORNARÀ AL TEATRE PRINCIPAL

El passat diumenge 20 de juliol, l’obra de teatre "LS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS" va finalitzar la seva primera temporada al Teatre Poliorama. 

Després de l’èxit i el suport del públic, l’espectacle basat en el best-seller de mateix títol de John Gray es podrà veure a la sala petita del Teatre Principal (La Rambla, 27), a partir de setembre. 

L’actor Jordi Martínez (Kubala, Moreno i Manchón) ha protagonitzat durant més de dos mesos, i sota la direcció d’Edu Pericas, aquesta ‘guia essencial per entendre la parella’ que Paco Mir ha adaptat per al teatre. 

El llibre Els homes són de Mart i les dones de Venus està considerat com un dels fenòmens més distingits de la cultura popular moderna. Ha estat el més venut de la darrera dècada i el més popular sobre les relacions entre ambdós sexes.

El dissabte 2 d’agost, aquest monòleg es podrà tornar a veure dins del marc del Festival Jardins de la Torre del Remei a Bolvir de la Cerdanya, que en la seva primera edició aposta per èxits de la cartellera barcelonina.

Podeu recuperar el nostre article i l'entrevista amb Jordi Martínez des de aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More