divendres, 12 de febrer del 2016

Bogart, nou espai de cultura i gastronomia


Dilluns 15 de febrer inaugura la programació el Bogart, 
nou espai de descoberta del talent cultural i el gastronòmic a Barcelona,
Avda. Diagonal, 426  -al costat de Rogr de LLúria-

La sala aposta per una programació oberta a tots els gèneres, 
amb la música com a eix vertebrador

 El Bogart neix com a espai de trobada, intercanvi i oportunitats per al sector cultural.

Bruno Oro i els clowns de Rhum seran els encarregats d’obrir l’acte amb una presentació plena de sorpreses.

I Ramon Mirabet oferirà als assistents alguna de les novetats del seu nou treball “Home Is Where The Heart Is” quatre dies abans del seu llançament 

El Bogart obre portes oficialment el proper dilluns 15 de febrer a partir de les vuit del vespre i ho fa de la manera menys oficiosa possible: amb la irrupció dels clowns de la companyia Rhum amb qui Bruno Oro haurà de batallar per tirar endavant una presentació que promet ser poc convencional. Ramon Mirabet, que publica nou treball el 19 de febrer, avançarà als assistents alguna de les novetats del seu nou disc “Home Is Where The Heart Is”, quatre dies abans del seu llançament.

Amb aquesta inauguració tan especial, el Bogart vol donar a conèixer el seu ADN: un espai obert a tots els gèneres, que dóna la benvinguda a tot el que tingui ganes d’arriscar i innovar, i disposat a sorprendre el públic a través d’una carta de cuina catalana d’autor, en consonància amb l’experiència cultural que ofereix.

 Amb capacitat per a més de 100 persones durant el servei de sopar – espectacle i de més de 300 quan adapta el seu format d’auditori còmode, ampli i modern, és un espai ideal com a punt de trobada on organitzar conferències, presentacions, rodes de premsa, assajos oberts, espectacles i concerts o nits temàtiques. 

Aquesta és l’aposta del Bogart, el nou local gastronòmic i cultural situat a l’Avinguda Diagonal 426, molt aprop del Passeig de Gràcia; una zona cèntrica i ben comunicada, òptima per a un espai amb vocació de lideratge.

El restaurant afegeix, a una carta tradicional catalana d’autor, l’experiència dels espectacles en directe 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More