dilluns, 29 de febrer del 2016

Doble proposta al Borràs

El Teatre Borràs presenta dues noves propostes,
Roger Peña signa les dues dramaturgies,
produides per Entresol Produccions.


Esteu escoltant l'entrevista amb Roger Peña  (Foto TV)


NINGÚ ET CONEIX COM JO, de Roger Peña
del 2 al 13 de març -dues úniques setmanes-

Actors:  Míriam Marcet i Xavi Sáez
Direcció:  Roger Peña

Ningú et coneix com jo és un thriller psicològic que analitza la violència de gènere amb un punt de partida de falsa comèdia que arrenca a una sala d’autòpsies. 

La seva versió castellana s’ha presentat al Black Box Theater del Miami-Dade County Auditorium, amb un èxit aclaparador de públic i crítica, i prepara una gira pel continent americà.

Sinopsi:

En una sala d’anatomia forense, una home i una dona. El SERGI es disposa a fer l’autòpsia al cadàver de la RAQUEL, però el seu propi destí li reserva una sorpresa que el pertorbarà tant a ell com als espectadors.

No n’hi haurà, d’autòpsia, sinó una vivisecció de l’ànima de l’home i de la dona, un estudi sobre la inestabilitat de des relacions humanes, de l’amor com a possessió, i sobretot de la imposició dels desigs i la voluntat a través de la violència.

Els integrants de les dues produccions:
Xavi Saez,  Miriam Marcet,  Roger Peña,  Mario Gas,  Mia Esteve  i  Iván Morales  (Foto TV)


EL RECANVI, de Roger Peña
del 16 de març al 3 d’abril.
Actors: Mia Esteve i Iván Morales.
Direcció:  Mario Gas

A El Recanvi s’exposen, en clau de comèdia, les misèries i falsedats del poder polític a través del procés de creació d’un líder sense escrúpols, un tema de rabiosa actualitat amb el naixement dels anomenats “partits emergents”.

Sinopsi:
Una entrevista de treball entre una executiva freda i poderosa, i un pobre desgraciat, pusil·lànime, sense pebrots ni gaires habilitats, que ni tan sols acaba d’entendre per què l’han cridat a ell. Però... tothom juga net? Quantes veritats i quantes mentides amaga cadascú en aquesta estranya partida? Qui por fer l’aposta més alta?

El Recanvi és una anàlisi punyent i en clau de comèdia dels entramats del poder, dels camins insospitats i els ressorts ocults de l’alta política, que ens presenta la capacitat de transformació que aquestes esferes poden tenir en qualsevol de nosaltres.

El Recanvi ha guanyat el IV Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada de Salt i el IV Combat Transatlàntic de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta a Buenos Aires.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More