dimarts, 16 de febrer del 2016

Pigat, història d'un Cavall, al Regina


"PIGAT, HISTÒRIA D'UN CAVALL"
Del 20 de febrer al 6 de març, 
dins de la programació familiar del Teatre Regina
Companyia Va de Bòlit
Adaptació del Clàssic de Lev Tolstoi 

Actors:
Alícia Olivé,  Gerard Flores,  Laura Pau,  Lídia Ibañez,  MarcLorenzo,  Roc Olivé

Direcció Musical:  Toni Olivé
Adaptació i direcció:  Ricard Reguant


Teatre Musical. Edat recomanada: a partir de 6 anys

SINOPSI:
"Història d’un cavall” és una bellíssima petita novel·la, convertida en una obra de teatre musical. Pigat és un cavall que neix diferent a tots els altres de l’estable. Una petita diferència que el fa ser víctima de moltes bromes. 

A través dels anys, ens explica la seva vida, les seves aventures , alhora que ens dóna una visió del món dels homes. A través de la vida d’aquest cavall, Tolstoi aborda qüestions com l’amistat, la xenofòbia, les modes i critica durament les injustícies a que són sotmesos els éssers a causa de la discriminació. 

L'ESPECTACLE:
Aquest conte de Tolstoi és, en si, un manifest social en tota regla. Agafant com a base la història d’un cavall qualsevol, ens mostra una societat corrupta, en la qual l’home és l’explotador de tot aquell que li és inferior, fins i tot del mateix home que, per manca de cultura o bé per pertànyer a una classe social més "baixa”, es considera com una mica més que un animal. 

Aquest mirall distorsionador que és tota la peça teatral, ens reflecteix extraordinàriament i ens mostra que les nostres actituds vers els animals són o poden ser les mateixes que tinguem vers els nostres veïns, i ens fa veure clarament que l’home, a vegades, és el més "animal" de tots els éssers que volten per la terra.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More