dilluns, 22 de febrer del 2016

Cicle musical al Teatre Eòlia

MondayMonday, el cicle musical del Teatre Eòlia, s'estrena amb la Mone


Avui dilluns 22 de febrer, Mone Teruel interpreta clàssics de Stephen Sondheim 
en el primer concert del cicle musical

MondayMonday és un cicle de concerts inspirat exclusivament en el món dels musicals. 

Veus com les de Mone Teruel (T'estimo ets perfecte, ja et canviaré), Mariona Castillo(Mares i filles, Limbo) i Roger Berruezo (Mar i Cel), acompanyats per Gustavo Llull al piano, 
ens aproparan a aquelles peces del teatre musical que normalment hem escoltat sempre als grans escenaris.

En aquest primer concert la Mone ens oferirà un repertori exclusiu del compositor estatunidenc
Stephen Sondheim. 

Sondheim està especialitzat en teatre musical. Ha guanyat un Òscar, nou Premis Tony (més que qualsevol altre compositor), diversos Premis Grammy i un Premi Pulitzer. És considerat com el creador principal de la seva generació en obres d'aquest gènere i se l'ha citat com "l'artista més gran i potser més conegut del teatre musical americà". Entre les seves creacions destaquen A Funny Thing Happened on the Way to the Forum,Company, Follies, A Little Night Music, Sweeney Todd, Sunday in the Park with George, Into the Woods i Assassins com a compositor i lletrista; així com les lletres perWest Side Story i Gypsy. 

MONE TERUEL 
La Mone, Montserrat Teruel, és una cantant i actriu catalana. Ha actuat en diverses sèries com El cor de la ciutat i Porca Misèria i ha participat en musicals com Mamma Mia!, Guys and dolls, Full MoFull Monty, Company, Gaudí, Boscos Endins o T'estimo ets perfecte, ja et canviaré.

A finals del 2006 va sortir al mercat el seu primer disc Regal i també ha fet cors i col·laboracions amb Gato Pérez, La Trinca, Albert Pla, Quimi Portet i Sopa de Cabra, entre altres. A més, ha posat la veu a diversos anuncis i pel·lícules d'animació com La Bella i la Bèstia, Mulan i El Príncep d'Egipte.

CICLE MONDAYMONDAY
MONE EN CONCERT: ESTIC FENT SONDHEIM!
Dilluns, 22 de febrer a les 20.30h
Intèrpret: Mone Teruel
Direcció musical: Gustavo Llull
Direcció escènica: Xavi Cassàn
Col·laboració: Núria González i Sílvia Mercè


TEATRE EÒLIA
Amb el 15è aniversari, l'Eòlia ha inaugurat un nou espai: el Teatre Eòlia, que compta amb una programació professional estable. L'objectiu de la nova sala és donar suport i visibilitat als artistes emergents i que els nous llenguatges escènics arribin a tothom. Especialment al públic més jove.

Pel Teatre Eòlia, a més, és fonamental la proximitat entre artistes i públic, amb el barri i l'entorn de l'escola. L'aforament és de 70 a 100 localitats i les entrades tindran preus assequibles (de 8 a 16€).

Feu clic per veure la programació completa: aquí.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More