dissabte, 20 de febrer del 2016

Programació març al Teatre Lliure


AL MARÇ, UN ALCALDE, UN REI I UN PRÍNCEP
I després Lluís Pasqual versiona i dirigeix dues peces d'Eduardo De Filippo sota el títol: 
A teatro con Eduardo.


La Compañía Nacional de Teatro Clásico, dirigida per Helena Pimenta, torna al Lliure amb un dels textos del Segle d’Or espanyol que més bé expliquen l’abús de poder, El alcalde de Zalamea. Drama d’honor, aquesta peça de Calderon de la Barca aborda els excessos que la soldadesca provoca impunement en els ciutadans. Vint-i-quatre intèrprets, entre actors i músics, encapçalats per Carmelo Gómez, aixecaran una de les obres més representades i conegudes del teatre auri espanyol.

Del 2 al 6 de març al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.


També torna Teatro del Barrio i torna a picar fort després del seu Ruz-Bárcenas. Ara és el torn de la monarquia espanyola i el seu paper en la història d'Espanya en la figura del rei Joan Carles I, El rey. N’oficien l’esventrament Luis Bermejo, Willy Toledo i Alberto San Juan, creador i director de la proposta.

Del 4 al 20 de març a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.


Hamlet, el gran antiheroi shakespearià, arriba al Lliure per posar a prova, un cop més, la seva incontestable i contemporània profunditat humana. Una  producció del Teatre Lliure que dirigeix Pau Carrió, autor també de la versió catalana de l'obra.
Pol López donarà vida al príncep danès, acompanyat per: Eduard Farelo, Rosa Renom, Xicu Masó,  Marc Rius,  Maria Rodríguez  i  Pau Vinyals

Del 17 de març al 10 d'abril al Lliure de Gràcia. Més informació aquí.


I, després de Setmana Santa, dues peces d'Eduardo De Filippo imprescindibles: el primer acte d’Home i senyor i, sencera, La gran il·lusió, versionades i dirigides per Lluís Pasqual sota el títol: A teatro con Eduardo

Una divertida immersió en l’art del teatre i la veritat de la ficció servida per una companyia de teatre i un il·lusionista, papers que assumiran, entre d'altres, Mercè Sampietro, Jordi Bosch, Ramon Madaula o Laura Aubert en aquesta producció del Teatre Lliure.

Del 30 de març a l'1 de maig al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More