dimecres, 17 de febrer del 2016

Funció homenatge a Montserrat Carulla

El Teatre Borràs acull aquest divendres 19 de febrer, a les 20.30h.
una funció d’homenatge a Montserrat Carulla
en el seu comiat dels escenaris amb ‘Iaia!’


El proper divendres 19 de febrer el Teatre Borràs acull una funció especial del muntatge “IAIA!” que reunirà amics i personalitats de la cultura per homenatjar Montserrat Carulla en el seu adéu als escenaris. “IAIA!”, una comèdia doblement familiar, serà al Teatre Borràs fins el 28 de febrer. 

Hem volgut recuperar l'entrevista, que varem tenir la oportunitat de fer a aquesta gran actriu, 
en el Teatre Romea, amb motiu de l'estrena de "Iaia"

Montserrat Carulla, amb l'Enric Sunyol, en el seu camerino del Teatre Romea  (Foto TV)
Escrita expressament pel seu fill Roger Peña, i amb el seu nét Aleix Peña Miralles -aquesta vegada acompanyats de Arantxa Jiménez- interpretant un dels protagonistes, “IAIA!” és una comèdia tendra i àcida alhora, que és un fidel reflex de l’actualitat de la gent del carrer, amb temes de fons com l’atur, la soledat dels vells o la diferència de classes entre d’altres. 

Un homenatge a la gent senzilla, a la recerca dels sentiments autèntics, a les ganes de viure, als cors protectors i a la sinceritat com a manera d’entendre la vida. Una oportunitat única per gaudir de Montserrat Carulla dalt dels escenaris i per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. Les tres generacions de la nissaga Peña-Carulla regalen l’homenatge més sincer a la matriarca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More