dimecres, 3 de febrer del 2016

Veuscomsí a l'Eixample Teatre


El grup vocal VEUSCOMSÍ presenta LLUM , un espectacle ple de llum i màgia
a l’EIXAMPLE TEATRE -Aragó, 140-
divendres 5 de febrer a les 20.30h.


La coral afegeix nous temes al seu repertori del programa OH HAPPY DAY


El grup vocal VEUSCOMSÍ presentarà LLUM a l’EIXAMPLE TEATRE, un espectacle ple de llum i màgia que combina les cançons més significatives interpretades en el programa Oh Happy Day de TV3 amb nous temes incorporats en el repertori.

“LLUM és un espectacle on les emocions i els sentiments jugaran un pes molt important per fer-nos viatjar pel món dels Veuscomsí”, explica en Mateu Bauçà, director musical del cor.

Per a això, el conjunt aposta per música en directe, amb un pianista, una violinista i un percussionista, i incorpora noves cançons, com Zombie de The Cranberries o Amor Particular de Lluís Llach, que s’afegiran als èxits del seu pas pel programa Oh Happy Day, com Pa amb oli i sal, La petita rambla del Poble Sec o The Circle of Life. 

VEUSCOMSÍ és un cor mixt integrat per 14 cantants formats en teatre musical i dirigits per Bauçà, cantant, pianista i director musical. En els seus inicis, el conjunt vocal comptava amb un repertori centrat especialment en diferents musicals (Els Miserables, El Rey León, Sister Act, Rent...), incloent tant temes a capella com cançons amb base instrumental, però, a partir del seu pas per la 3ª edició del programa Oh Happy Day, el cor ha ampliat el seu ventall afegint-hi temes de diferents estils musicals, com el pop-rock, la rumba o la música dance.

La seva agenda en aquests darrers mesos ha estat plena de actuacions: han cantat amb artistes com Cesk Freixas i Balumut, i han protagonitzat diversos concerts per a les Nacions Unides, els Voluntaris del CAAC de Barcelona i el Mercat de Sants, entre d’altres. A més, el passat 24 de gener, van participar en el Festival Pro-Ajuda pels Refugiats Sirians a Vallromanes, juntament amb músics com Jordi Gomara o Amarcord.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More