divendres, 9 de desembre del 2016

El Pare Noel i els Reis Mags al Poble Espanyol




El Poble Espanyol rep la visita del Pare Noel i dels Reis Mags 



Del 8 a l’11 de desembre nens i adults podran viure el Nadal per avançat amb la Casa del Pare Noel,;que obrirà les seves portes per tots aquells que el vulguin conèixer i li vulguin donar la carta personalment; el Tió, pessebres vivents, màgia, mercat nadalenc, tallers i animacions diverses... i el Poble especialment decorat per a l’ocasió! 

Del 23 de desembre al 5 de gener el recinte continuarà immers en l’ambient nadalenc més tradicional i oferirà la possibilitat de conèixer el Món Màgic dels Reis Mags, fer tallers, gaudir de la zona de jocs i de diverses actuacions.

El Poble Espanyol recrearà aquest proper mes de desembre l’ambient nadalenc més entranyable amb una sèrie d’activitats per a tots els públics pensades perquè grans i petits gaudeixin del Nadal des d’abans que comencin les festes. 

També hi haurà mercat de Nadal, el Tió, un espectacle de màgia i, a més, nens i nenes podran fer tallers amb els quals aprendran a fer un arbre i una postal de Nadal. Com no podia ser d’altra manera, també hi haurà representacions de pessebres vivents (el de Martorelles el 10 de desembre i el de Sant Feliu de Llobregat l’11 de desembre). 

Tot això, acompanyat d’animacions diverses durant els quatre dies i amb el Poble decorat especialment per a l’ocasió. 

El Pare Noel donarà pas als Reis Mags Però això no és tot! A partir del 23 de desembre i fins al 5 de gener, el Poble continuarà oferint propostes nadalenques per a tota la família. Nens i nenes podran lliurar la carta a la casa dels Reis Mags. 

A més, hi haurà una zona de jocs infantils i un arbre màgic perquè els nens i nenes més petits deixin els seus xumets. També es faran tallers i actuacions de dansa, música, màgia... 

INFORMACIÓ PRÀCTICA: 

Del 8 a l’11 de desembre Horari: D’11 a 21 hores 
Del 23 de desembre al 5 de gener Horari: D’11 a 18h 

Preus: 
6€ per a residents a Catalunya (a taquilla) 
5€ (entrada anticipada online) 
Gratuït per a nens fins a 4 anys

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More