dimecres, 16 d’abril del 2014

Presentació del nou espectacle de Joglars


JOGLARS tornen a Barcelona amb:
"EL COLOQUIO DE LOS PERROS” 
de Miguel de Cervantes, al
TEATRE POLIORAMA 
del 16 d’Abril al 4 de Maig

Avui s'ha presentat el nou espectacle de la companyia “JOGLARS”; ara dirigida per l’actor Ramon Fontserè (Teledeum – Bye, bye Beethoven – Daaali – Dr. Floit i mister Plá – Ubú president i altres); que torna a Barcelona per a representar l'adaptació  teatral, en versió lliure, de la novel·la de Miguel de Cervantes:
“El coloquio de los perros”.

El muntatge, que manté tot el cinisme de la companyia combinat amb la ironia de Cervantes, compta amb la interpretació del mateix director, Ramon Fontserè i Pilar Sàenz, en els papers protagonistes dels gossos Cipión i Berganza, acompanyats per Dolors Tuneu, Xavi Sais i Xevi Vilà.

En una entrevista amb l’actriu Pilar Sàenz, co-protagonista de l’obra, ens explica que la historia ens pot semblar  inversemblant i alhora plena de tendresa. Segueix dient:

"Els dos gossos, Cipión i Berganza (que son germans) ja vells, veuen passar els seus darrers dies a una gossera, en la que, per una nit, adquireixen de forma sobrenatural el do de parlar, amb gran sorpresa del guarda Manolo al que expliquen  les seves vides.
Tant Fontserè com jo mateixa, hem fugit dels estereotips de les pel·lícules de dibuixos, a l’hora de interpretar als gossos de la història, intentant, amb el nostre treball, aconseguir el màxim verisme possible.
Estem encantats de tornar a Barcelona, després d’aquets set anys d’absència i desitgem que aquesta historia d’animals, interessi a tots els humans que ens vinguin a veure”.

Aquest espectacle es una coproducció de CNTC/JOGLARS.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More