divendres, 4 d’abril del 2014

El 23 d'abril un "Sant Jordi musical"

A l'Antiga Fabrica d'Estrella DAMM

Els Pets, Gerard Quintana,  Blaumut,  Joan Dausà, 
La Vella Dixieland i Joana Serrat encapçalen un cartell espectacular, de 19 concerts de petit format, en el que hi trobareu el bo i millor de l’escena musical catalana.

Miguel Rios, Love of Lesbian, Els Amics de les Arts, La Pegatina, Sidonie, Mishima i molt altres artistes visitaran la fàbrica disposats a signar discos, llibres i a compartir una estona amb el públic assistent
Durant tota la jornada FNAC oferirà, en el mateix recinte, una extensa oferta de llibres de temàtica musical, així com totes les novetats discogràfiques dels músics participants.

A partir de les 12 del migdia de dimecres 23 d’abril, podreu trobar els principals artistes del país a la vostra disposició i escoltar tota la música en directe en els nous escenaris que estrena l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, al carrer del Rosselló, 515. Considerada ja tot un referent de l’activitat cultural de la nostra ciutat fa ara una decidida passa endavant per convertir-se en l’epicentre d’esdeveniments artístics en general i de la música en particular.

Un cop més Estrella Damm aposta per l’escena musical catalana, convertint el proper dia de Sant Jordi en una magnifica festa de llibres, roses i MOLTA MUSICA.

L'entrada serà gratuita però limitada a l'aforament del recinte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More