dimarts, 15 d’abril del 2014

Presentació de "Top Model"

Ahir es va fer la presentació de la nova temporada de “Top Model”. I va ser d’una manera força curiosa: els seus tres protagonistes: Pep Cruz, Jordi Coromina i Anna Azcona, varen desfilar, acompanyats de joves professionals, per la catifa vermella d’un passi de models organitzat per la cadena C&A.
Allà, en Pep, en Jordi i l’Anna, com autèntics mestres, varen passejar les seves bones maneres, també en aquest àmbit, amb vestits d’esport i amb varietats força innovadores, a més d’alguna “peluca” i cert toc “picant”, que va provocar xiulets d’admiració entre el  públic assistent.

Pep Cruz ens diu en la presentació:

“Top Model” és el tercer espectacle de la companyia Per-versions. Podríem dir que és la seva consolidació després de quasi 20 anys de treball.

Amb “Top Model” no només es consolida una companyia si no també una manera de fer, un proposit teatral: teatre de creació, de petit format i d’humor. Però d’un humor que va un pel més enllà de les rialles. Un humor amb diverses lectures, un humor que ens permeti arribar a públics variats i de distints paladars” 

I afageix que “Top Model” és un disbarat còmic; el món al revés.

L’Anna Azcona apunta que és una obra ideal per a passar-ho be i que, tal  com n’està de trist el mon, ens convé molt.

I en Jordi Coromina demana l’ajut del públic perquè vagin a jugar amb ells i assegura que es divertiran.

Sergi Pompermayer, el seu autor, explica en la sinopsis:

“Qui més qui menys té algun problema amb el seu físic que li agradaria canviar. El nostre món ens ha abocat a una preocupació excessiva per l’aparença física i, avui en dia, tots volem ser guapos. Molt guapos.
Aquesta és la base de la historia d’en Max, que ha estat un dels top models masculins més famosos i ben pagats del món de la moda. La seva vida, plena de glamour, desfilades a les principals capitals mundials, de dones de bellesa exultant, de viatges i diners, és el que la majoria desitja, però a ell, aquesta vida l’ha abocat a la infelicitat més absoluta. Després de la seva “baixada als inferns”, en Max ha trobat el seu camí cap a la felicitat tan desitjada i ara vol compartir amb tots nosaltres el seu mètode i els seus secrets.... o potser no”.

Amb tots aquest elements  comença la temporada de “Top Model”, al Teatre del Raval, a partir del dia 22 d’abril, amb 5 representacions setmanals. (han posat a la venda entrades a 10€;. en una oferta valida del 22 al 27 d'abril, limitada a l'aforament del teatre). 

Varem tenir l'oportunitat d'entrevistar als tres protagonistes. Una simpàtica conversa que podeu escoltar des de aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More