divendres, 4 d’abril del 2014

Joan Pera, 50 anys de professio i nou espectacle

Celebrem amb Joan Pera els seus 50 anys de professió, 
al Teatre Condal, del 10 al 21 d’abril, amb la comèdia:

“FER RIURE ÉS UN ART” 

 a preus especials per a la compra anticipada d'entrades.

50 anys al llarg dels quals ha actuat en 5.765 funcions que han vist més de 2.700.000 espectadors, sumant les 17 produccions de Focus en les que ha participat, fins ara.

Sota la direcció de Martí Torras, Joan Pera, ha preparat un espectacle únic per celebrar 50 anys de professió. 

I ho vol fer al costat del seu estimat públic, que no l’ha abandonat al llarg d’aquest camí ple d’èxits que tots recordem, com:
“La Extraña Pareja”, “Òscar", "Una maleta, dues maletes, tres maletes” o  “La doble vida d'en John”, per exemple, en obres corals, i “El show de Joan Pera”, “La Glòria del mercat” o “Joan Pera, Capri” com a monologuista.

Joan Pera és un conferenciant, un gran actor en el món de la comèdia que ens explica com és l’art de fer riure: per què riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem...

Fer riure és un art és una “masterclass”, una conferència, farcida de relats de l’ experiència del còmic als escenaris, de noves anècdotes divertidíssimes, amb un únic interès: FER-NOS RIURE

El Condal acollirà funcions especials entre el 10 i el 21 d’abril, que seran el preludi de la gira que “Fer riure és un art” farà pel territori català.

Sol a l'escenari, en Joan presenta un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta al nostre particular sentit de l’humor. Durant quasi una hora i mitja, disseccionarà amb molt d’humor alguns dels passatges que la vida quotidiana ens regala, i es preguntarà fins a quin punt el comediant perd la seva dignitat sovint per fer-nos riure.

Compreu les vostres entrades abans del 10 d'abril per les funcions del 10 al 17 d'abril a 15'60€!

* Promoció limitada a l'aforament disponible del teatre. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More