dimarts, 29 d’abril del 2014

"Losers" a La Villarroel

Aquesta obra de Marta Buchaca es representa a La Villarroel
amb Alba Florejachs i Jordi Diaz

"Losers" (Perdedors), com ens diu la Marta, que també assumeix la direcció de la seva obra:
"Per què són uns losers en Manel  la Sandra?. Per mi no ho són. Però ells senten que son uns perdedors, perquè sempre els han tractac com a tal.
M'interessen els personatges que tenen mancances, els personatges porucs, incapaços, que no saben com gestionar les seves emocions. La societat ens marca unes pautes de felicitat que dificilment cumplim i, encara que ho fèssim, això tampoc ens asseguraria ser feliços. Perquè la felicitat és quelcom més que un bon cotxe, una familia perfecte i diners al compta corrent. El primer pas per ser feliç potser és acceptar-nos a nosaltres mateixos, i aixó és el que intentaran fer en Manel i la Sandra"

Sinopsi

Losers és una comèdia romàntica. Ella es diu Sandra i és una soltera que voreja els quaranta, que està tan perduda com quan en tenia 15 i que busca l’amor desesperadament. El busca a tot arreu, fins i tot a internet, encara que ho trobi de losers. Ell, el Manel, és un dependent d’una botiga de telefonia mòbil de més de quaranta, que acaba de ser abandonat per la seva nòvia, que se n’ha anat amb un teleoperador colombià. 

Ella va a la botiga per donar de baixa el mòbil de la seva mare morta, i el que havia de ser un trànsit avorrit i pesat es converteix en el dia més important de la seva vida. 
Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? L’enamorament i l’amor són molt bonics i molt idíl·lics, però el dia a dia potser és una mica més difícil, i una mica menys de color de rosa. La Sandra i el seu venedor hauran de conviure amb les particularitats de l’altre, i els nostres protagonistes tenen unes peculiaritats ben peculiars. Així doncs, la comèdia està servida.

Podeu veure un trailer en aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More