dimarts, 22 d’abril del 2014

Nova programació del Teatre Lliure

Goldoni, Kafka i Beckett 
en la propera programació del Teatre Lliure:

"Els Feréstecs" de Carlo Goldoni, (5 premis Butaca 2013) torna al Lliure de Montjuïc del 7 de maig a l'1 de juny.

"Durant el Carnaval, Pepito i Salvador, amb Tomeu i Arturo (quatre feréstecs ancorats en el passat) han acordat el matrimoni dels seus fills, Llucieta i Quimet. Els dos joves no s’han vist mai i es coneixeran el dia del casament. La filla comença a intuir alguna cosa, i ells decideixen que ningú la pugui veure i que, qui la vegi, s’hi haurà de casar. No compten, però, amb l’esperit més liberal i domèstic de les dones i dels joves, que desitgen un estil de vida més obert i sincer".

Trobareu un video en aquest ENLLAÇ


"Informe per a una academia" de Franz Kafka, és un conte amarg i captivador sobre la vida d'un simi de la Costa d'Or que es converteix en humà i triomfa dins el món de l'espectacle.
Un monòleg truculent sobre la decadència de la humanitat en l'Europa del segle XX.
Es podrà veure a l'Espai Lliure, del 8 al 25 de maig.


"Els dies feliços" de Samuel Beckett,
amb Emma Vilarasau que torna al Lliure de Gràcia, del 15 de maig al 15 de juny.

"Com els grans clàssics de la història, l'obra canvia i millora amb el pas del temps. Els dies feliços és un d'aquells textos per a ser representat cada cinc o deu anys, i adquireix cada vegada significats nous i imprevisibles. Avui dia, amb la profunda crisi que estem vivint, cada vegada trobem més "Winnies" i "Willies", (personatges desposseïts, desarrelats, desnonats, però ben visibles) als nostres carrers, als parcs, a les places, als caixers automàtics... La grandesa de Beckett va consistir a mostrar la immensa humanitat dels personatges, la lluita per aconseguir un món millor, malgrat l'adversitat inqüestionable de l'entorn, un desert pelat i inhòspit, sense vida. I tot plegat a través de petits gestos, petites frases, minúsculs moviments, pauses inquietants i un gran sentit de l'humor, un estil que abans anomenaven absurd i que ara, amb el temps, ha acabat adquirint un sentit absolutament revelador."

Des de aquest ENLLAÇ podreu veure un video de la entrevista amb Sergi Belbel, el seu director

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More