dilluns, 28 d’abril del 2014

"Venidos a menos" al Teatre del Raval



Arriba al Teatre del Raval, 
a partir de divendres 9 de maig.
Es podrà veure en 
8 úniques funcions, 
els divendres i dissabtes 
del mesos de maig i juny.


"VENIDOS A MENOS" és un espectacle musical d’humor, escrit i protagonitzat per David Ordines i Pablo Puyol, on es riuen de tot, especialment d’ells mateixos. Parlen de les seves carreres professionals, les seves experiències, les seves pors i els seus somnis, acompanyats per una guitarra i un calaix flamenc. 

Totes les cançons tenen lletra i música original composada pels propis protagonistes de l’espectacle.

Els dos artistes ens mostren la seva cara més còmica en un espectacle d'humor amb les cançons més enganxoses i descarades que mai hauràs escoltat. 

"VENIDOS A MENOS" es va estrenar oficialment a la sala Joy Eslava de Madrid el 17 de març de 2013; i des de llavors no ha parat de representar-se per tot el país amb gran èxit, realitzant temporades prorrogades en el Teatre Alfil i en el Teatre La Strada de Madrid.

SINOPSI:

"Hemos querido liarla con algo gamberro y provocador. Un show fresco y desenfadado.
Un espectáculo diferente (o eso es lo que dicen los expertos…hay que ser diferente); prepárate para lo que te espera. Te aseguramos que después de esto……tu madre te va a preguntar dónde has estado!
No vas a ver ni un concierto ni un monólogo pero te vas a descojonar con unas conversaciones entre dos colegas y las canciones mas bestias que hayas escuchado encima de un escenario, eso sí, con ritmo y pegadizas que no se te irán de la cabeza.
Durante 90 minutos nos vamos a reír de nosotros, de ti y de la madre que nos parió a todos!!"

LINKS A VIDEOS:

https://www.youtube.com/watch?v=oiDufnLuVZ0
https://www.youtube.com/watch?v=QD4JSVFt4uA


Pablo Puyol, ha estat el protagonista de la sèrie de TV “Un paso adelante”, “Los serrano” i actualment en “La que se avecina” a més d’altres pel·lícules, series i curts. 
Va ser membre del grup musical “Upa Dance” i ha protagonitzat musicals en el nostre país com: Rent, Grease, Los 40 principales, Bella y Bestia i Poker de voces, entre altres. 

David Ordinascantant i compositor, ha compost diversos musicals infantils, així com bandes sonores de curts i altres projectes. Ha participat en musicals dins del nostre país com a Bella i Bèstia, Cats, Miserables, Esta noche no estoy para nadie i recentment Poker de voces. 
Edita el seu propis vídeos d'Humor en “Humor miserable”.

Dies i horari de les representacions:
Divendres i dissabte: 9 i 10 de maig a les 23h 
Divendres i dissabte 16 i 17 de maig a les 23h 
Divendres i dissabte 6 i 7 de juny a les 23h 
Divendres i dissabte 20 i 21 de juny a les 23h 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More