dijous, 3 d’abril del 2014

Torna "Top Model"

A partir del 22 d’abril, l’escenari del Teatre del Raval acull la reposició d’aquesta comèdia de Sergi Pompermayer, protagonitzada per Pep Cruz, Jordi Coromina i Anna Azona, que planteja, en clau còmica, l’obsessió per l’aspecte físic que impera en la societat actual.

Tal i com explica el seu autor “qui més qui menys té algun problema amb el seu físic que li agradaria canviar i evidentment:
Tots volem ser guapos, molt guapos. Tots volem ser Top Models".

Aquesta és la base de la història d’en Max, qui ha estat un dels tops models masculins més famosos i ben pagats del mon de la moda. La seva vida, plena de “glamour”, desfilades arreu del mon, de diners i de viatges acompanyat de dones de bellesa exultant, és el que la majoria desitja però, a ell, aquesta vida l’ha abocat a la infelicitat més absoluta.

Després de la seva “baixada als inferns”, en Max ha trobat el seu camí cap a la felicitat i ara vol compartir, amb tots nosaltres, el seu mètode i els seus secrets.... o potser no.

Des de la seva estrena, l’any 2009, TOP MODEL, ha recorregut un llarg camí que el porta de nou a Barcelona, ara al Teatre del Raval.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More