dimarts, 29 d’abril del 2014

"Marabunta" al Teatre Coliseum

L’últim espectacle esbojarrat de:
Guillem Albà i The All In Orchestra. 
"MARABUNTA"

El muntatge, que ja s’ha pogut veure, amb gran èxit, a El Latino Teatre – del 20 de desembre al 28 de febrer de 2014 – i al Aquitania Teatre – tot el mes de març - estrenarà la seva tercera temporada a Barcelona el proper 2 de maig, al:
 Teatre Coliseum
que acollirà el descontrol d’aquest enèrgic clown i la seva banda formada per 6 músics que des de mig camp multipliquen el joc.

L’espectacle, que només es podrà veure 4 dies (2, 17, 23 i 30, a les 23h.) durant tot el mes de maig, és un show de clown enèrgic i energètic catapultat per la millor música en directe. Un Sketch a tempo matemàtic on els artistes lluiten perquè res no s’entengui, res no tingui sentit i, alhora, on tot sigui possible. 
Marabunta compta amb cançons pròpies, gags absurds, cabaret, caos, improvisació i la millor diversió per a un públic que pot ser sorprès en qualsevol moment. Sense cap ordre establert, Guillem Albà es presenta aquest cop sobre l’escenari amb molta classe i cap tipus de dignitat, disposat a apagar el cervell de tots els assistents durant 75 minuts. Aquest jove actor, que va crear la seva companyia el 2006, ja ha dirigit i produït 3 espectacles: Sketchofrenia, Flirt i Trau, aquest últim estrenat recentment a FiraTàrrega.

Més enrere, sis siluetes retallades, sis músics: The All In Orchestra, una formació amb dits ràpids, sang calenta i capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Roc Albero, i Edgar Gómez multipliquen sobre l’escenari la bogeria de l’espectacle i del propi Guillem Albà.
Una combinació explosiva que no deixa a ningú indiferent. "MARABUNTA", l’espectacle total.

La particular proposta de l'espai del Teatre Coliseum permet el format de cafè teatre, amb servei de bar a les taules ubicades a la platea.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More