dimarts, 8 d’abril del 2014

Shen Yun 2014, per primera vegada a Barcelona

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) acull demà dimecres 9 d'abril, i fins el dissabte 12, en quatre úniques funcions, l'espectacle de la prestigiosa companyia de dansa clàssica xinesa: 

Shen Yun Performing Arts.

Aquesta obra, mai abans vista a Espanya, s'estrena a Barcelona en el marc de la seva gira europea.

El muntatge, que també es representa a Frankfurt, Amsterdam, Berlín, París i Milà, s'ha convertit en un fenomen internacional; milions de persones han sucumbit a l'encant del xou, fins al punt d'arribar a penjar el cartell d'entrades esgotades en els teatres d'EUA. L'espectacle s'ha pogut veure en escenaris de referència de tot el món, com el Lincoln Center de Nova York, el Kenney Center for the Performing Arts a Washington, la Chicago Civic Opera House, San Francisco War Memorial Opera House, el Capitol Theatre de Sydney, i el London Coliseum (Opera Nacional Anglesa).

L'obra es tradueix en un recorregut per les tradicions mil·lenàries de Xina, un viatge pels 5.000 anys de cultura de l'imperi del Sol i que té com a finalitat reviure les llegendes i històries que des de la Revolució Cultural s'havien destruït a la Xina. Dues hores plenes d'energia i sentiment, amb impressionants acrobàcies i coreografies, delectaran i inspiraran al públic.

Podeu veure un spot promocional des de aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More