dissabte, 5 d’abril del 2014

5 minuts per Pere Ventura

Ens ha deixat aquest gran actor i gran professional, el bon amic dels seus amics, la persona compromesa amb el que creia i amb el seu estimat Teatre del Cercle de Gràcia, on tantes i tantes hores hi va dedicar, col·laborant en el que calgués i allà a on fos necessari.

A tots els seus amics i companys, amb els que tantes vivències va compartir, els volem fer arribat el nostre més sentit condol.

"Els 5 minuts han passat per a tu, quasi sense adonar-te'n, sense avisar,  molt de presa, massa de presa (hi ha per a qui representen una vida sencera) i has marxat amb un senzill mutis, que no ens ha donat l'oportunitat de dedicar-te l’aplaudiment de comiat que tant et mereixies.

Ens quedem amb el convenciment de que, allà a on vagis, hi trobaras companys i amics del teatre que et donaran la benvinguda. També et trobaras amb aquells grans actors que potser varen ser el teu  referent  i amb els que ara, com a iguals, podras tenir interminables tertúlies parlant d’aquelles obres que haureu representat i de les diferents versions que ca d’un ha interpretat. Segur que assajareu noves formes i maneres per a seguir gaudint del que tant estimem: el Teatre. Molta merda, company!"

Descansi en pau, en braços de Talia; musa que inspirà la comèdia i que porta al cap una corona d’heura com a símbol de la seva immortalitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More