divendres, 17 d’abril del 2015

Dhafer Youssef al Teatre Coliseum


DHAFER YOUSSEF AL ROUND ABOUT MIDNIGHT ’15 

El carismàtic músic tunisià porta el jazz sense límits 
del seu darrer àlbum 
“Birds Requiem” a Barcelona,
dissabte 18/04/15 a les 23:30h  al TEATRE COLISEUM

Dhafer Youssef [Teboulba, Tunísia. 1967], un dels majors genis musicals contemporanis i mestre del llaüt àrab reconegut internacionalment, recala al Teatre Coliseum el proper dissabte 18 d’abril en la gira de presentació del seu darrer àlbumBirds Requiem [Okeh/Sony, 2013], un disc “de jazz sense límits” segons el Huffington Post en una veu que la BBC qualifica d’excepcional. Malgrat el pas de Youssef per Barcelona el 2006, aquest concert pot considerar-se la seva estrena a la capital catalana que coincideix amb el moment més àlgid de la seva carrera. Construït com una banda sonora, Birds Requiem és un àlbum molt personal que suposa un punt d’inflexió en l’obra de Youssef i que, a més, compta amb la participació del trompetista, compositor i productor noruec Nils Petter Molvaer. L’àlbum és un lloc on es troben les harmonies de la música nòrdica i el so de la música d’arrel de Tunísia. Una cruïlla entre diferents gèneres —folk, jazz, rock, electrònica— amb un fil conductor: la veu única del músic tunisià.

Round About Midnight

El de Dharef Youssef és el segon concert del Round About Midnight, inaugurat el passat 20 de març pel contrabaixista israelià Avishai Cohen. La propera actuació dins de la programació del cicle és la de la novaiorquesa Jane Monheit [02/05] que defendrà el seu títol d’hereva de Diana Krall a l’escenari del Coliseum transformat en club. 

Round About Midnight porta a Barcelona veus de primera línia dins del panorama internacional i ofereix un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.

Més informació a nochesram.com 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More