dijous, 2 d’abril del 2015

Invitacions per "La Revolta dels Àngels", al Teatre Akadèmia



La Revolta dels Àngels, d’Enzo Cormann

Traducció: Joan Casas  
Direcció: Nicolas Chavalier

Us proposem INVITACIONS dobles per a la representació del diumenge 12 d'abril a les 20.30h.
Els interessats ens heu d'enviar un mail a:
amb les vostres dades, per a confirmar-vos la reserva.
Les invitacions s'aniran adjudicant per ordre de petició, fins a exhaurir la promoció

Del 9 al 26 d’abril el públic podrà gaudir d’un text intens i profund amb la proposta d’Enzo Cormann. El jove director Nicolas Chevalier farà viatjar al públic amb els seus personatges delicats i plens de matisos. 

Els tres protagonistes de l’obra David Menéndez (El Rei Lear Lluís Pasqual, F.A.M.Y.L.I.A The Mamzelles Teatre), Guillem Motos (Gos, dona, home, de Sibylle Berg, La Pols de Llàtzer Garcia) i Xavi Sáez (Julieta i Romeo de Marc Martínez, Sé de un lugar Ivan Morales) donen vida de nou, per una estona, a tres grans estrelles; Bernard-Marie Koltès, Jean-Michel Basquiat i Chet Baker.

El públic es traslladarà al limbo, on viuran una reunió insòlita entre tres àngels: els dramaturg, escriptor i director teatral Bernard-Marie Koltès, el pintor americà Jean-Michel Basquiat i el trompetista, cantant i músic de jazz Chet Baker. 

Els tres protagonistes estan sotmesos a una trobada post-mortem: tot i que no van coincidir en vida, tots tres van morir al voltant del 1988/89. Empresonats en aquest temple de la posteritat, l’autor els dóna l'oportunitat d’una última paraula, una última pinzellada, una última nota com a últim acte viu. 

Es revoltaran contra el culte que reifica els artistes, invocaran tot allò que els definia com a poetes d’allò viu, que oferia un sentit intens a la seva vida -i a la d’aquells que els adulen- per tal de trencar les cadenes de la idolatria.

LA REVOLTA DELS ÀNGELS

Dates i horaris: Del 9 al 26 d'abril de 2015. De dimecres a diumenge a les 20.30h.

Preu: Dimecres i dijous: 18€ / De divendres a diumenge: 22€

25% descompte per a socis Club TR3SC, jubilats majors de 65 anys, Carnet Jove, 
Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diba.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More