dimarts, 21 d’abril del 2015

II Biergarten al Poble Espanyol

La Festa de la Cervesa torna al Poble Espanyol 
aquesta primavera



El Poble Espanyol de Barcelona es transforma els propers dies 30 d'abril, 1, 2 i 3 de maig en un típic Biergarten alemany on cervesa i gastronomia es combinaran amb tallers, concursos, regals, música, diversió i moltes sorpreses.

L'origen dels Biergärten (en alemany, "jardí de la cervesa") se situa a la regió alemanya de Baviera, concretament a Munic, durant el segle XIX, i s'ha convertit en una tradició amb totes les lletres. Quan arriba el bon temps, els carrers, places i parcs de Baviera s'omplen de terrasses típiques en les quals el producte principal és la cervesa i, en segon terme, la gastronomia típica alemanya.

El Poble Espanyol de Barcelona adapta aquesta festiva tradició, apta per a totes les edats i nacionalitats, i presenta per segon any consecutiu la Biergarten a Barcelona, ​​en la qual podreu degustar diverses classes de cervesa i tastar especialitats alemanyes de menjar: frankfurts, bratwurst, amanida Kartoffel, bretzels...

Hi haurà de tot! Divertits concursos (aixecament de gerres, concursos de "la salsitxa gegant" i "la salsitxa picant", entre d'altres) i tallers d'elaboració de cervesa a casa i d'aprendre a servir cervesa amb tirador. 

Les diferents activitats que us proposa la Biergarten del Poble Espanyol estaran amenitzades amb música a càrrec d'un DJ i també amb les actuacions en directe Beer and Blues. I no faltaran propostes per als més petits! Tallers de cuina: amb salsitxes, de decoració de galetes i de còctels sense alcohol.

MÉS INFORMACIÓ:
www.fiestapobleespanyol.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More