dilluns, 20 d’abril del 2015

Sorteig d'invitacions per "Sabor" al Barts


SORTEIG INVITACIONS PER A 2 PERSONES

per aquest espectacle, que es podrà veure al Barts el dissabte 25 d'abril a les 20.30h.

Els interessats ens heu d'enviar un mail a:
abans de les 24h. del dia 22 d'abril.

Els afortunats guanyadors rebran un mail de confirmació el dia 23 d'abril al matí, 
al que hauran de donar resposta per a confirmar l'acceptació de la promoció.
En cas contrari, les invitacions pasaran al següent interessat que hagi quedat en llista d'espera.

Creat per Raúl Guara (músic de llarga trajectòria amb més de sis produccions fonogràfiques), "Sabor" realitza un recorregut per totes les arts i ritmes, experimentant amb música original, inèdita i nova, composta expressament per a l'ocasió.

Grans artistes de Cuba, Espanya, França, Mèxic i Holanda s'han reunit per realitzar una gira per teatres de 30 ciutats d'Espanya, França, Regne Unit i Estats Units, entre el 18 d'abril i el 21 de novembre de 2015

Aquests artífexs exhibeixen, durant 2 hores, amb les seves veus, instruments i cossos, la seva versatilitat, recorrent per múltiples cadències i gèneres de la música, mostrant als assistents, més de 27 de ritmes diferentes.
La gira internacional de “Sabor”arranca en la Sala Barts de Barcelona en un único show el próximo 25 de abril. Este espectáculo total, ideado por el compositor y productor cubano Raúl Guará, reúne sobre el escenario a artistas de Cuba, España, México y Holanda en un espectáculo que viaja por todos los géneros y ritmos a través de disciplinas como la música, la danza y la acrobacia. Guará, con más de 35 años de experiencia a sus espaldas, también ha compuesto la música original para este recorrido por 27 ritmos, géneros y cadencias diferentes que los intérpretes pondrán en escena a través de la voz, el movimiento y los instrumentos musicales. 

Tras su paso por Barcelona, “Sabor” viajará por España con actuaciones en San Sebastián, Madrid, Bilbao y Pamplona. Después seguirá hasta diciembre por más de 30 ciudades con su gira internacional por Francia, Reino Unido y Estados Unidos. 

Sobre Raúl Guará Compositor, músico, arreglista y productor, Raúl Guará cuenta con más de tres décadas de experiencia. “Sabor” es el segundo espectáculo de danza del que compone la música original. Ha actuado como guitarrista en distintos grupos, orquestas y bandas. Ha compuesto música para cine y televisión. Imparte cursos, talleres y clases magistrales de composición y arreglos. Entre su discografía destacan “Como pa’ chuparse los dedos”, “Suigeneris”, “Tribute to Motown”, “Raúl Guará. 20 éxitos” y “Romántico del siglo XXI”

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More