dimarts, 21 d’abril del 2015

Pere Calders per Sant Jordi al Almeria Teatre


L’ALMERIA TEATRE celebra el SANT JORDI amb
 “INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES” de Pere Calders

L’obra es representarà aquest proper cap de setmana, del 24 al 26 d’abril



Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, 

els propers dies 24, 25 i 26 d’abril, a les 20:00 hores, l’ALMERIA TEATRE recupera el seu èxit “INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES” de Pere Calders.

A “INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES”, Calders satiritza amb un humor intel·ligent, a voltes indulgent, a voltes més corrosiu, l'obcecació, la manca d'imaginació i la incapacitat de l'individu per sobreposar-se al petit cercle de seguretats, a la impossibilitat de reaccionar, fins i tot davant dels fets més insòlits, d'una manera raonadament humana. 
L'ambigüitat, la subtil ironia i un domini evident de les formes expressives, molt patent en els increïbles diàlegs dels seus contes, són les coordenades damunt les quals es basteix l'univers caldersià.

Actualment, “INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES” és un llibre de lectura obligatòria per als alumnes de 2on de Batxillerat, de manera que la representació teatral d’aquests textos es presenta com un al·licient més per a alumnes i professors, i per amants de l’obra de Pere Calders en general.

L’espectacle que es va estrenar a l’Almeria Teatre el 22 de març de 2012, està dirigit per Víctor Álvaro i interpretat per Lluís Canet, Gemma Deusedas, Savina Figueras i Tono Saló.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More