dijous, 23 d’abril del 2015

Canet Rock i Sant Jordi


4 DE JULIOL DE 2015 | PLA D’EN SALA
Es fan públics els 18 grups finalistes del concurs Canet Rock - Sona9

Un total de 116 grups s’han presentat al concurs de grups emergents, del qual sorgirà el 16è grup que formarà part del cartell del CanetRock

Les quatre formacions que tinguin més suport popular competiran en una final el 14 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Un total de 18 grups han estat seleccionats d’entre els 120 grups que s’han presentat en la convocatòria del Sona9, la plataforma més important de la música emergent en català. Els grups escollits han estat Baluard (pop-rock, Puigcerdà), Bèstia (pop, Barcelona), Bon Vent (pop-rock, Canet de Mar), Coet (rock, Sant Boi de Llobregat), Edurne Vega (Rock, Barcelona), Est Oest (pop-rock, Vic), Exili a Elba (rock, Barcelona), Lausana (pop, Granollers), Lulamae Blue (Pop Acústic, Sant Cugat del Vallès), Marga Rotger (pop-folk, Mancor - Mallorca), Max Saura (pop-rock, Barcelona), Parellop (pop-rock, Girona), Pares (folk experimental, Sant Cugat Sesgarrigues), Roba Estesa (folk, Tarragona), Roig (pop-rock, Manacor), Txaplankat (reggae-folk, Cardedeu), Vol Menor (pop-rock, Calonge) i Xavalla (pop-rock, Barcelona)

Després de dos mesos de convocatòria, més d'un centenar de grups i solistes d'arreu dels Països Catalans s'han presentat al Sona9, un concurs de grups emergents que organitza Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat.cat i Televisió de Catalunya, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d'Estrella Damm. Aquest any, com a novetat, el grup que s’endugui el Premi del Públic obtindrà com a guardó tot un repte: la banda serà l’encarregada de formar part del cartell del CanetRock 2015. Així, CanetRock aposta per grups emergents, oferint la possibilitat a una formació novella d'actuar en un gran escenari com és el de Canet al costat d’artistes consagrats del moment.

A partir d’ara, el públic es converteix en un element clau en el procés, ja que pot votar quines són les quatre bandes que prefereix entre aquestes 18 formacions semifinalistes fins al 8 de maig a través del web www.canetrock.cat. El 14 de maig tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la final amb els 4 grups que hagin aconseguit més suport popular.El guanyador s’endurà com a premi poder actuar a CanetRock, 1.000 euros en material musical i una actuació promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid amb totes les despeses pagades.

Promoció de CanetRock per Sant Jordi

El dia 23 d'abril, CanetRock se suma als actes de la Diada de Sant Jordi oferint durant 24 hores un preu especial de 32€ (més despeses de gestió). Durant el dia del llibre i la rosa, CanetRock programa l'estand del Tr3sC -davant del Palau de la Virreina- dos dels artistes que participaran al CanetRock: a les 12 del migdia hi actuarà Lax'n'Busto, i a les 20:30 serà el torn d’Oques Grasses.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More