dimecres, 22 d’abril del 2015

Roses contra l'oblit 2015

Per Sant Jordi regaleu una Rosa Solidària.

 “Cada dia hauria de ser Sant Jordi”, és el lema d’una nova edició de la iniciativa solidària Roses Contra l’Oblit, que porta roses i companyia a les persones grans per Sant Jordi.

Aquesta iniciativa la posa en marxa l'entitat Amics de la Gent Gran, que comercialitza les roses solidàries, de feltre i tela (en edició limitada, confeccionades pel centre de reinserció de dones amARTE) amb l’objectiu d'aconseguir recursos per impulsar la seva acció social, perquè el màxim de persones grans gaudeixin de companyia per Sant Jordi… i cada dia durant tot l’any. El repte d’aquesta iniciativa solidària és que sigui més participativa que mai.

S'han posat a la venda  25.000 exemplars de roses solidàries. Un projecte de la Fundació Pare Manel, que, 
es poden aconseguir a diferents establiments: Consum, Abacus Cooperativa, Casa del Llibre, Natura... i a les diferents seus d’Amics de la Gent Gran (Barcelona, Badalona, Cambrils, Santa Coloma de Gramenet i Vilanova i la Geltrú.

Mitjançant la recaptació que aconsegueixi de la venda d'aquestes roses solidàries, l’entitat vol acompanyar més persones grans que pateixen soledat a més territoris de Catalunya, potenciar el suport a persones grans soles que pateixen una malaltia crònica o terminal i aconseguir que més persones grans acompanyades gaudeixin aquest estiu de les Vacances Amigues, un dels seus programes d’acció social.

Amics de la Gent Gran fa una crida a participar a Roses Contra l’Oblit, a través de la web de la campanya, www.rosescontraloblit.com, en què s’anima a penjar una imatge i entrar així en el sorteig d’una entrada per al Gran Teatre del Liceu. També promou la participació a les xarxes socials (FacebookTwitter i YouTube). Un bon exemple pot ser una autofoto (el que popularment es coneix com a selfie) mostrant la rosa solidària de feltre o tela i compartir-la a Twitter amb l’etiqueta #rosescontraloblit.

“Cada dia hauria de ser Sant Jordi” és el desig que formulen dues persones grans: la Vicenta, de 100 anys, i la Conxita, de 93 anys, que reben el suport de l’entitat des de fa més de 9 anys.

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, l’entitat mobilitza persones voluntàries, alumnes d’escoles, treballadores i treballadors d’empreses col·laboradores i personalitats del món polític, cívic i cultural, perquè regalin companyia i roses a les persones grans a qui Amics de la Gent Gran dóna suport durant tot l’any i persones grans que viuen en centres residencials.

Si voleu saber coses de la gran tasca solidaria que porta a terme aquesta associació, consulteu la seva web:
www.amicsdelagentgran.org

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More